ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Game of Thrones: Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι… παντρεύονται (φωτό)

Game of Thrones: Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι… παντρεύονται (φωτό)

Κι αν ακόμη, η συνεργασία τους επί της «μικρής οθόνης» έληξε, ο έρωτας τους επιβιώνει και μάλιστα… αναβαθμίζεται.

Έπειτα από πλείστα δημοσιεύματα αλλά και φήμες που διέρρεαν στο προσκήνιο, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής «Game of Thrones», Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι αρραβωνιάστηκαν και δεν αναμένεται να αργήσουν να… ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η επίσημη ανακοίνωση εμφανίστηκε στη βρετανική εφημερίδα Times, ενθουσιάζοντας τους απανταχού φαν της δημοφιλούς σειράς.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς το 2012, καθώς ενσάρκωναν τους ήρωες Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) και Ιγκριτ (Ρόουζ Λέσλι).

Όπως γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές της σειράς, η Ιγκριτ αποχώρησε από το σόου μετά από δύο σεζόν, καθώς ο χαρακτήρας της πέθανε. Ο Χάρινγκτον, όμως, παρέμεινε και πλέον έχει αναδειχτεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

To ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί στα περσινά Βραβεία Olivier και ο Χάρινγκτον δήλωσε πέρσι στο L’Uomo Vogue ότι ήταν «εύκολο να ερωτευτεί τη Λέσλι». Μάλιστα, όπως υπενθυμίζει το BBC, ο Κιτ έχει αποκαλύψει ότι η καλύτερη ανάμνησή του από τα γυρίσματα του Game of Thrones είναι οι τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στην Ισλανδία το 2012.

«Επειδή η χώρα είναι πανέμορφη, επειδή το Βόρειο Σέλας είναι μαγικό και επειδή ερωτεύτηκα σε αυτό το μέρος» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Εάν ήδη σε ελκύει κάποιος και μετά παίζουν τον έρωτά του σε μια σειρά είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς».

Tο λαμπερό ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του τον Μάιο, και πέρασαν όμορφες και χαλαρές ώρες στις Σπέτσες.

Στη σελίδα του στο Facebook, το Beach Bar Restaurant Paradise ανάρτησε φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού και έγραψε ότι Κιτ Χάρινγκτον απόλαυσε εκεί το γεύμα του μαζί με τη σύντροφό του, δοκιμάζοντας την ελληνική κουζίνα και κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.