ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η σουηδέζα Arvida Byström στην πιο… αποκρουστική φωτογράφηση (φωτό, βίντεο)

Η σουηδέζα Arvida Byström στην πιο… αποκρουστική φωτογράφηση (φωτό, βίντεο)

Λαμβάνοντας μέρος στην διαφημιστική καμπάνια γνωστής αθλητικής φίρμας, η Arvida Byström, ξεσήκωσε το μένος πλείστων ανδρών, αλλά και γυναικών, καθώς η φωτογράφησή της ήταν ιδιαιτέρως… «περίεργη».

Στον «πνεύμα» του νέου της προϊόντος η εταιρεία επέλεξε για να συμμετάσχουν στην καμπάνια της νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν ξεχωρίσει για την αντισυμβατική τους παρουσία στο χώρο της μόδας, της τέχνης, του ακτιβισμού και του αθλητισμού.

Αυτή η… αντισυμβατικότητα ωστόσο μάλλον δεν είναι για όλους, αφού με το που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα από τα κλιπ της εκστρατείας, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Arvida Byström, μοντέλο και καλλιτέχνιδα από τη Σουηδία, ξέσπασε ο κακός χαμός.

Αιτία, τα αξύριστα πόδια του μοντέλου, που πόζαρε χαριτωμένα φορώντας ένα φορεματάκι και τα αθλητικά Superstar, επιδεικνύοντας περήφανα το πυκνό τρίχωμα στις γάμπες της.

Η κοπέλα, που είναι «μπροστάρισσα» του κινήματος «no shave», πιστεύει ότι δεν χρειάζεται μια γυναίκα να συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες που έχει επιβάλλει η κοινωνία ώστε να είναι όμορφη και θεωρεί πιο σημαντικό να είναι ο εαυτός της. Τις απόψεις της ωστόσο δεν φαίνονται να συμμερίζονται πολλοί χρήστες των social media που ανάρτησαν υβριστικά σχόλια, προσβάλλοντας το νέο κορίτσι.

«Είσαι σαν πίθηκος», «Ξυρίσου, σκρόφα ή βάλε παντελόνι», «Για δες πού κατάντησαν οι γυναίκες», «Εμετική», είναι μερικοί από τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν κυρίως άνδρες χρήστες των social media, οι οποίοι φαίνεται να πήραν το look της 20χρονης κοπέλας σαν… προσωπική προσβολή.

Υπήρξαν βέβαια και πολλοί που δεν ταράζονται τόσο πολύ με… τρίχες, και μάλιστα επαίνεσαν την κοπέλα για το θάρρος της να είναι ο εαυτός της.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.