ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Miss BumBum: Ο «εθνικός» διαγωνισμός της Βραζιλίας «έλαμψε» – Ποια η 28χρονη νικήτρια (φωτό, βίντεο)

Miss BumBum: Ο «εθνικός» διαγωνισμός της Βραζιλίας «έλαμψε» – Ποια η 28χρονη νικήτρια (φωτό, βίντεο)

Ο διαγωνισμός «MissBumBum» που διεξάγεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και θεωρείται το ύπατο αξίωμα για τους ομορφότερους γλουτούς.

Όπως είναι λογικό αν και σχετικά νέος θεσμός έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές για τους ευνόητους λόγους.

Αυτήν την χρονιά νικήτρια αναδείχθηκε η 28χρονη Βραζιλιάνα Ρόζι Ολιβέιρα ύστερα από έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, στον φετινό διαγωνισμό καλλίγραμμα μοντέλα λικνίστηκαν στην πασαρέλα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι. Όταν όμως η Ρόζι ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρχισε να δείχνει στο κοινό το φλογερό της ταμπεραμέντο, τότε κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές.

Μία μόνο ήταν η προϋπόθεση για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων, όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας. H περιφέρεια των γλουτών τους να μην ξεπερνά τα 106 εκατοστά. Ευτυχώς, η περιφέρεια των γλουτών της Ρόζι αγγίζει τα 100 εκατοστά.

Όταν άκουσε από την κριτική επιτροπή ότι ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού,το μοντέλο από το Σάο Πάολο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Η Ρόζι ξεχώρισε από τις συνολικά 100 διαγωνιζόμενες. Είκοσι επτά υποψήφιες επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση και στη συνέχεια, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδείχθηκε η «MissbumΒum 2017».

Δείτε και μόνοι σας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.