ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στο Ασκληπιείο ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά από τροχαίο με λεωφορείο – 8 ώρες χειρουργείο (φωτό, βίντεο)

Στο Ασκληπιείο ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά από τροχαίο με λεωφορείο – 8 ώρες χειρουργείο (φωτό, βίντεο)

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης ο οποίος δίνει την δική του μάχη ύστερα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεφε με τη μηχανή του από τα νότια προάστια στο σπίτι του όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προσέκρουσε πάνω σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός που τον περιέθαλψε τις πρώτες πρωινές ώρες δεν ήταν σε θέση να αποφανθεί εάν φορούσε κράνος ή όχι.
Το χειρουργείο στο κεφάλι στο οποίο υποβλήθηκε ο παρουσιαστής διήρκεσε οκτώ ολόκληρες ώρες και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Ο παρουσιαστής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του στη Βάρη όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών.

Ο παρουσιαστής χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Ο παρουσιαστής έχει έναν γιο έξι ετών και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η οικογένειά του. Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τι του επιφύλασσε η μοίρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον φίλο του έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο. Με τον Κωνσταντίνο τους δένει φιλία ετών. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές στα social media και σχολίασε:

«Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτήν τη φωτογραφία @konstantinosaggelidis . Αδερφέ μου είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, θα σε περιμένουμε όλοι #friendsforlife».

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής δίνει «μάχη» στην εντατική, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.