ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Kardashians αποκαλύπτει τις παραξενιές τους (βίντεο)

Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Kardashians αποκαλύπτει τις παραξενιές τους (βίντεο)

Ο σωματοφύλακας των Kardashians είναι Έλληνας και αποκάλυψε στην Τσιμτσιλή τις παραξενιές τους.

«Πλάκα μου κάνεις» είπε η παρουσιάστρια όταν ο σωματοφύλακας της Kim είπε πως τον έστειλε να πάει να πάρει το φαγητό της, που το είχε ξεχάσει στο σπίτι με το λίαρ τζετ της!

Ο Demis Valcanos έφυγε από την Ελλάδα και μένει στην Αμερική εδώ και δέκα χρόνια. Είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ερέτρια ο Demis και είναι πια ένας από τους βασικούς σωματοφύλακες των Kardashians ενώ παλιότερα ήταν της Beyonce.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη, όμως τις περισσότερες ώρες περνά με την οικογένεια Kardashians κι όχι με τη δική του.

Δείτε τον να αποκαλύπτει όλες τις παραξενιές τους στο Happy Day!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=y0yrPwXNpdo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.