ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αδελφές Καζαριάν η νέα έκδοση από τις «Αδελφές Καρντάσιαν» – Η πληθωρική αδελφή της Ε. Καζαριάν (φωτο – βίντεο)

Αδελφές Καζαριάν η νέα έκδοση από τις «Αδελφές Καρντάσιαν» – Η πληθωρική αδελφή της Ε. Καζαριάν (φωτο – βίντεο)

Η Ειρήνη Καζαριάν μπορεί να ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ σε σύγκριση με την αέρινη Εβελίνα Σκίτσκο, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει το τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Το 21χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αρμενία έλαμψε τόσο στο διαφημιστικό γνωστού ποτού, όσο και στις τρεις φωτογραφίσεις, φορώντας συγκλονιστικές δημιουργίες του Αγγελου Μπράτη. Τα 10άρια από τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Αγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό) έπεφταν «βροχή», ενώ το 7άρι από το κοινό της έδωσαν την τελική κορυφαία βαθμολογία, χρήζοντάς την νικήτρια του GNTM.

Η Ειρήνη καθ’ όλη τη διάρκεια του live του GNTM έδειχνε πολύ συγκινημένη, ενώ η αγωνία ήταν φανερή στο πρόσωπό της. Βέβαια, δεν ήταν μόνη της, καθώς είχε δίπλα της την οικογένεια και τους φίλους της. Στο πλαϊνό μέρος του πλατό βρισκόταν η μητέρα και τα δύο αδέλφια της, οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη της αγαπημένη τους.

Αυτή που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία. Οι δύο αδελφές μοιάζουν αρκετά, ωστόσο, η Μαρία είναι λίγο πιο πληθωρική και περισσότερο σέξι. Εργάζεται ως barwoman και έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram, καθώς οι σέξι αναρτήσεις της έχουν προσελκύσει πάνω από 36.500 followers.

https://www.instagram.com/p/BrlpFrSHm1G/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoAE23qh__J/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BmLSe53Bd5V/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bf579f6Dnil/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BYLSdRyj0Vd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoWo_2ShA3w/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bnt1USlhsR5/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BRMXud8D2q1/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.