ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και 3,5 χρόνια – Οι φωτογραφίες από τον κρυφό της γάμο

Παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και 3,5 χρόνια – Οι φωτογραφίες από τον κρυφό της γάμο

(Ανανέωση 11.40) Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση πως η Ηλιάνα- τα ξέρω ΟΛΑ- Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια!

Η Ηλιάνα ήρθε φέτος από το πουθενά και έσκασε στις τηλεοράσεις μας. Δίχασε το κοινό με τις κρίσεις «ξερολισμού» που πάθαινε. Ταυτόχρονα έκανε και εξώφυλλα φωτογραφίσεις, εμφανίσεις σε γάμους και χαρές (βλέπε Μενούνος) αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι τη γνωρίσαμε, γιατί κακά τα ψέματα ελάχιστοι την γνώριζαν, κι ας έβαζε tags New York παντού (άσχετα που δεν έχουμε δει φωτογραφίες από τη δουλειά της) από την παρουσία της στο GNTM.

Φρέσκια, αέρινη, «επιδιορθωμένη», μιας που βγήκαν στην φόρα πόσες φωτογραφίες με το πριν και το μετά! Μα το πιο σημαντικό: Την γνωρίσαμε ως το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Οι παπαράτσι ξεροστάλιαζαν στο σπίτι του τραγουδιστή στο Κολωνάκι μήπως και την πετύχουν αλλά μάταια! Σφίγγες και οι δύο και στις δηλώσεις τους… και κάπως έτσι διατηρείται το μυστήριο και παραμένουμε στην επικαιρότητα!

Πέρα από τα δημοσιεύματα για τον Αργυρό, είχε γραφτεί ακόμη ότι η προηγούμενη σχέση της ήταν με έναν Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της στο παρελθόν, όταν ακόμη δεν απασχολούσε καθόλου το πρόσωπό της τη δημοσιότητα, είχε μιλήσει για το πώς είναι να έχεις μια σχέση από απόσταση.

Τώρα, όμως, αποκαλύπτεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον εν λόγω αρχιτέκτονα δεν είχαν απλά σχέση αλλά ήταν παντρεμένοι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Ο έρωτάς τους θυελλώδης, παρότι ζούσαν στις διαφορετικές άκρες του Ατλαντικού. Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης, το 2015 αποφάσισαν να παντρευτούν, στο Λος Αντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο (εξού και η παρουσία της που λέγαμε παραπάνω στους γάμους και τις χαρές της Μενούνος).

Οσο για το πώς είναι τώρα; Ο γάμος αυτός φαίνεται πως έχει τελειώσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Εχουν χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο (ακούς Κωνσταντίνε;;;) διαζύγιο δε, δεν έχουν πάρει ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.