ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτή είναι η εκρηκτική βασίλισσα του καρναβαλιού στον Τύρναβο (φωτο)

Αυτή είναι η εκρηκτική βασίλισσα του καρναβαλιού στον Τύρναβο (φωτο)

Όπως κάθε καρναβάλι έχει την βασίλισσα του έτσι και αυτό του Τυρνάβου έχει τη δικιά του. Για φέτος θα είναι η Δήμητρα Κλειώ Δολμέ.

Η Δήμητρα Κλειώ Δολμέ θα ανοίξει τη φετινή παρέλαση το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου. Η Δήμητρα γεννήθηκε στη Λάρισα, όμως κατάγεται από τον Τύρναβο, όπου διατηρεί στενούς δεσμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και επαγγελματικά εκεί.

Η αγάπη της για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι την οδήγησε να εκφράσει την επιθυμία της για τη θέση της βασίλισσας του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2019.

Μιλώντας για τη θέση της βασίλισσας, η Δήμητρα – Κλειώ Δολμέ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου αρέσει η ζωντάνια και το κέφι του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Συμμετέχω από μικρή και πάντα ανυπομονούσα να δω τη βασίλισσα πάνω στο άρμα της, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ήμουν εγώ αυτή», λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Ελευθερία.

Ο Δήμος Τυρνάβου διοργανώνει κάθε χρόνο έναν πανάρχαιο θεσμό ανά το Πανελλήνιο, ένα έθιμο με διονυσιακές καταβολές, το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το «Μπουρανί» της Καθαράς Δευτέρας.

Αποτελεί ένα έθιμο τουλάχιστον 100 ετών, που στη μακρόχρονη πορεία του, παρά τα εκάστοτε προβλήματα, κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να συνεχίζει ακόμη και σήμερα μια ένδοξη πορεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.