ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, χωρίσαμε, πρέπει να πάμε παρακάτω…» (φωτο)

«Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, χωρίσαμε, πρέπει να πάμε παρακάτω…» (φωτο)

Μέσα στον Ιανουάριο μάθαμε πως ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν είναι πια μαζί και πως αυτή τη φορά χώρισαν οριστικά. Ο χωρισμός σε ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz ήρθε μετά από περίπου 3,5 χρόνια σχέσης, με διαλείμματα. Έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων και ήταν έντονος και καθόλου σε ήρεμο κλίμα.

Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του Κώστα Σόμμερ στον Άλιμο. Πλέον είναι δύο ξένοι και μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μάζεψε τα πράγματα της και μετακόμισε στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Κώστα Σόμμερ το βράδυ της Τρίτης και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Εκείνος απάντησε: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.