ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο στον Ρέμο

Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο στον Ρέμο

«Μπαρούτι» μύριζε η ατμόσφαιρα από τη στιγμή που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ο Αλέξης Κούγιας με τον Λάκη Λαζόπουλο και αυτό επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ξέσπασε ο άγριος καβγάς τους στο κέντρο «Αθηνών Αρένα».

Ο Αλέξης Κούγιας πέταγε παγάκια στον Λάκη Λαζόπουλο, που καθόταν σε τραπέζι μπροστά του, μαζί με την Μαρινέλλα. Οταν αυτό δεν… έπιασε, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και του κοπάνησε το κεφάλι στο τραπέζι! Μάλιστα φώναζε «Μου διέλυσες την οικογένεια ρε π@@στη, θα σε γα@@σω»!

Στο νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο κ. Λαζόπουλος φώναζε «Είναι τρελός, σταματήστε τον!», ενώ παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού προκειμένου να τους χωρίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κούγιας όχι μόνο επιβεβαίωσε το επεισόδιο, αλλά σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φέρεται να δήλωσε «Οπου τον βρίσκω θα τον δέρνω»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.