ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κατερίνα Ντούσκα: Με τον σύντροφό της στην επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού (φωτο)

Κατερίνα Ντούσκα: Με τον σύντροφό της στην επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού (φωτο)

Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση. Εκεί η Κατερίνα Ντούσκα πόζαρε χαμογελαστή με τον σύντροφό της.

Σε μια λαμπρή βραδιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μουσικής Eurovision 2019. O διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ στην ομιλία του αναφέρθηκε στην «Ελληνίδα Amy Winehouse», όπως έχει χαρακτηριστεί η νεαρή τραγουδίστρια, και την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού της, το οποίο όπως είπε «ήδη φέρνει μια νότα αισιοδοξίας».

Το «Better Love» το έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον σύντροφό της, Leon of Athens και τον David Sneddon. Πρόκειται για ένα mid tempo τραγούδι ευρωπαϊκού χαρακτήρα, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό. Την παραγωγή του κομματιού, η οποία πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο, ανέλαβε ο Phil Cook, ενώ η σκηνοθεσία του video clip έχει την υπογραφή της Έφης Γούση.

Η Κατερίνα Ντούσκα, όμορφη και λαμπερή, μαζί με τον αγαπημένο της, Leon of Athens (κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμη). Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν δίπλα δίπλα, αποδεικνύοντας πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι.

Δες τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτο: tlife

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.