ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπέβερλι Χιλς: H «Κέλι» απαντά σε όσους την κατηγόρησαν ότι δε δημοσίευσε κάτι για το θάνατο του «Ντίλαν»

Μπέβερλι Χιλς: H «Κέλι» απαντά σε όσους την κατηγόρησαν ότι δε δημοσίευσε κάτι για το θάνατο του «Ντίλαν»

H «Κέλι» του Μπέβερλι Χιλς απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν πως δεν έστειλε κάποιο μήνυμα για το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της, «Ντίλαν».

H Τζένι Γκαρθ απάντησε σε όσους την κατέκριναν επειδή επέλεξε να μην κάνει ανάρτηση στα social media σχετικά το θάνατο του Λουκ Πέρι. Η Γκαρθ σε αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Μπέβερλι Χιλς δεν ανέβασε καμία φωτογραφία ή κάποιο μήνυμα στο Twitter ή το Instagram της. Την πρώτη της ανάρτηση την έκανε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανεβάζοντας στο Instagram της μια φωτογραφία που δείχνει τις τρεις κόρες της να χαμογελούν. Εκεί ήταν που δέχτηκε και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/Buw57GRHBni/?utm_source=ig_embed

Τελικά η ίδια απάντησε στα αγενή σχόλια: «Επέλεξα να ποστάρω μια φωτογραφία των κοριτσιών μου. Επειδή είναι η ζωή μου. Επειδή είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες. Μου πήρε πολύ για να θέλω να γιορτάζω το οτιδήποτε. Το σκέφτηκα πολύ και ξέρω πως έτσι θα ήθελε ο αγαπημένος μου φίλος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον γνώριζε το ξέρει αυτό και επίσης ξέρει πως δεν έδινε δεκάρα για τα social media. Οπότε σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για το θάνατο του Λουκ Πέρι είχε πει: «Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σήμαινε τόσα πολλά σε τόσους πολλούς. Τόσο ιδιαίτερος άνθρωπος. Στέλνω τη βαθιά μου θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον αγαπούσαν. Τόσο μεγάλη απώλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.