ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σελένα Γκόμεζ: Αυτά φοράει όταν κοιμάται! (φωτο-βίντεο)

Σελένα Γκόμεζ: Αυτά φοράει όταν κοιμάται! (φωτο-βίντεο)

Αυτό είναι το νέο βίντεο κλιπ της Σελένα Γκόμεζ, στο οποίο η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα σετ μεταξωτές πυτζάμες.

Η τραγουδίστρια και βασίλισσα του Instagram, Σελένα Γκόμεζ, επέστρεψε δυναμικά. Στο καινούργιο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι πιο όμορφη από ποτέ. Με ελαφρύ μακιγιάζ και σέξι διάθεση στο τραγούδι « I Can not Get Enough», σε συνεργασία με τους Benny Blanco, Tainy και J. Balvin, η Γκόμεζ τραγουδάει από το κρεβάτι. Το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει από αγγλικούς και ισπανικούς στίχους αναμένεται να σκαρφαλώσει γρήγορα στα παγκόσμια charts, καθώς αυτή η συνεργασία προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στο κομμάτι και τους στίχους του.

Το τραγούδι διερευνά τα συναισθήματα που έχει κανείς όταν πραγματικά, θέλει κάποιον. Η ίδια η Γκόμεζ μίλησε στο παρελθόν για το πόσο δίνεται ψυχικά όταν βγαίνει με κάποιον, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να υποθέσει πως το τραγούδι είναι σχεδόν βιωματικό.

«Είμαι από αυτές τις κοπέλες που αγαπάνε με όλη τους την καρδιά», είχε δηλώσει το 2017. «Πάντα ήμουν εκείνο το κορίτσι. Θα δώσω την καρδιά μου και την ψυχή μου στο πρόσωπο που αγαπώ. Έτσι ακριβώς λειτουργώ. Έτσι πληγώνομαι πολύ συχνά, όπως καταλαβαίνετε».

Το νέο μουσικό βίντεο είναι πραγματικά μίνιμαλ, αθώο και μοιάζει με πιζάμα πάρτι. Ένα πάρτι κάπως ακριβούτσικο, αν αναλογιστείτε πως η Γκομεζ επέλεξε να φορέσει ένα σετ μεταξωτές πιτζάμες αξίας 480 δολαρίων!

https://www.instagram.com/p/Bubv5TggD0v

Οι Tainy και J. Balvin είναι επίσης ντυμένοι με πιτζάμες. Όπως αποκάλυψε η Γκόμεζ στο Instagram, η ομάδα παραγωγής του βίντεο το γύρισε ολόκληρο σε μια μόλις λήψη. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το τραβήξαμε ολόκληρο σε μια μόνο ληψη – ακόμα κι αν έπεσα από το κρεβάτι μια ή δύο φορές προσπαθώντας», έγραψε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.