Nα τους μετρήσουμε τους «Πάτριοτ»; ΄Η «θα σβήσουν τα φώτα»;

Στο «σφυρί» πολλά ακόμη ακίνητα του Λάκη Γαβαλά μέσα στο Σεπτέμβριο (βίντεο-φωτο)

Στο «σφυρί» πολλά ακόμη ακίνητα του Λάκη Γαβαλά μέσα στο Σεπτέμβριο (βίντεο-φωτο)

Πολλά ακίνητα του Λάκη Γαβαλά και της αδελφής του Νότας βγαίνουν σε πλειστηριασμό τους επόμενους μήνες: Πρώτο και καλύτερο εκπλειστηριάζεται στις 25 Σεπτεμβρίου το μεγάλο ακίνητο-φιλέτο του εκκεντρικού μόδιστρου σε καταπληκτικό σημείο της Παιανίας, δίπλα στην Αττική Οδό.

Το ακίνητο έχει επιφάνεια 7.666 τμ, αγοράστηκε το 2009 από τον Λάκη Γαβαλά και διαθέτει βιομηχανικό κτίσμα επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων επιφανείας 1388 τμ.

Το ακίνητο αυτό το είχε επιλέξει ο Γαβαλάς για να μεταφέρει την έδρα των εταιρειών του και να δημιουργήσει εκτός από τα γραφεία του μία σειρά από καταπληκτικές αίθουσες για επιδείξεις μόδας, εκθέσεις και πολλά ακόμη κοινωνικά και επιχειρηματικά events.

Δυστυχώς κανένα από τα σχέδια αυτά δεν πραγματοποιήθηκε.

Δείτε από ψηλά το «παλάτι της μόδας» του Λάκη Γαβαλά:

Έτσι το ωραίο αυτό ακίνητο βγαίνει στο σφυρί με τιμή πρώτης προσφοράς τα 494.000 Ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.