Αλήθεια, για το μακελειό στα Βορίζια πόσους συλλάβανε;

Στο σπίτι του …ΑΝΤ1 το Μακεδονία TV

Στο σπίτι του …ΑΝΤ1 το Μακεδονία TV

Στον όμιλο ΑΝΤ1 εντάσσεται ως δεύτερος σταθμός το Μακεδονία TV. To 81,1% της τηλεοπτικής εταιρείας Μακεδονία TV ΑΕ πέρασε στον έλεγχο της ΑΝΤΕΝNA media management Services.

Το υπόλοιπο 18,9% παραμένει στον Γιάννη Καμπυλαύκα. Η ΑΝΤΕΝΝΑ MMS ανήκει στην ΑΝΤΕΝΝΑ Group BV, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από την K Group Holdings Sarl. Μέτοχοι είναι οι εταιρείες Altavista global Holdings, η Globecast Holdings και η Praxis Global Investments με 33,33% η κάθε μία. Οι ίδιες εταιρείες ελέγχουν και την ΑΝΤΕΝΝΑ TV.

Ως αποτελέσμα της συμφωνίας, από αύριο, Δευτέρα σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 TV θα μεταδίδονται και από το Μακεδονία TV, εφαρμόζοντας το παλαιότερο σχέδιο για τον ΑΝΤ…2 Οι μέτοχοι του σταθμού Μακεδονία TV μέχρι πρότινος ήταν οι εταιρείες Τηλεθέαση Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (19,69%), Ραδιοτηλεοπτικές συμμετοχές (19,69%), «Τηλεοπτικές δραστηριότητες» (18,91%), Γιάννης Καμπυλαύκα ς(18,9%) Παναγιώτα Ξυπολιά (21,25%) και Βέρα Χαλκίδη (1,25%).

Πηγή: typologies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.