ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Πόσο τυχερός όποιος πάρει τα αντισώματα του Τανιμανίδη και της Μπόμπα

Πόσο τυχερός όποιος πάρει τα αντισώματα του Τανιμανίδη και της Μπόμπα

Άλλο ένα σαββατοκύριακο πέρασε με τους έγκλειστους πολίτες κολλημένους στους δέκτες της τηλεόρασης γιατί τα νέα ήταν πέραν του δέοντος φανταστικά, καταπληκτικά και άκρως ενθαρρυντικά.

Σου λέει στην Ελλάδα ξεκίνησε η μελέτη για θεραπεία του κορωνοϊού με χορήγηση αντισωμάτων από ασθενείς που έχουν ιαθεί από τη νόσο Covid-19 και αυτό είναι το ενθαρρυντικό του θέματος.

Ποιο είναι το καταπληκτικό και φανταστικό; Ο Σάκης και η Χριστίνα, ναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Σάκαινα, η κα Μπόμπα είναι ανάμεσα στους εθελοντές των ιαθέντων.

Με κομμένη την ανάσα είχαν παρακολουθήσει οι followers του διάσημου ζευγαριού την ανακοίνωση της Χριστίνας ότι νοσεί! Ότι θα τηρήσει όλους τους κανόνες που προβλέπονται… και ένα Σάκη μισό καρέ πιο πίσω να μας λέει ότι δε νοσεί ο ίδιος, αλλά who cares ένα βίντεο θέλω να ανεβάσω δε θα κολλήσω έτσι.

Με την ίδια ανησυχία ξυπνούσαν οι ίδιοι followers και άνοιγαν insta, fb, το κουτί των δημητριακών ακόμα και το ψυγείο (ναι μπορούν να ξεπεταχθούν από παντού αυτοί οι δύο γιατί η δουλειά είναι δουλειά και δεν ξέρετε εσείς) και μας ενημέρωναν για την πορεία τους.

Ανέβαζαν βίντεο να μας διασκεδάσουν, συνομιλούσαν με εξωγήινους που είχαν συναντήσει στα άπειρα ταξίδια τους και πόσα άλλα που θα είμαστε ευγνώμονες μόλις τελειώσει όλο αυτό (σε 2 χρόνια).

Ε κάπου στο παράλληλο κόλλησε και ο Σάκης και πάλι καλά που βγήκαν και σε όλες τις εκπομπές γιατί εμείς οι απλοί πολίτες δεν μπορούμε να ενημερωθούμε τι πρέπει να κάνουμε και μας ενημέρωσαν τι να κάνουμε αν έχουμε 37.2 πυρετό, αν έχουμε 38.4 πυρετό και πονάει η δεξιά πλευρά μας και φυσικά αν πονάει η αριστερή μας ενημέρωναν πως ίσως δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Οι δυο τους λοιπόν, που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό και αποθεραπεύτηκαν, βρίσκονται ανάμεσα στα 11 άτομα που έγιναν δότες πλάσματος, ώστε να προχωρήσει η πειραματική διαδικασία που ίσως οδηγήσει στη θεραπεία του κορωνοϊού.

Και πόσο τυχερός όμως πρέπει να νιώσει κάποιος αν με κάποιον τρόπο καταφέρει να δεχθεί πλάσμα αίματος από το «χρυσό» ζεύγος.

Για άλλη μια φορά το ζεύγος Τανιμανίδη έδειξε το δρόμο τι πρέπει να κάνετε εσείς οι απλοί άνθρωποι. Βέβαια σκεφτόμαστε οι άλλοι 9 εθελοντές γιατί δεν εμφανίστηκαν πουθενά; Δεν έχει βαρύτητα η κίνησή τους; Ή μήπως έχουν αρκετούς influencers και δε χρειάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κι αν έχει υγεία σε όλο τον κόσμο και η κρίση που έρχεται να καθαρίσει τα φύλλα του μαϊντανού από τα κοτσάνια μήπως και πάμε παρακάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.