ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διάσημος ηθοποιός από το Harry Poter μίλησε για την «μάχη» του με τα ναρκωτικά

Διάσημος ηθοποιός από το Harry Poter μίλησε για την «μάχη» του με τα ναρκωτικά

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί του Hollywood που έχουν δώσει μεγάλη «μάχη» με τα ναρκωτικά, είτε με θετικό είτε με αρνητικό πρόσημο και ένας εξ αυτών είναι και εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχίας Harry Potter.

Το franchise του Harry Potter λίγοι δεν το ξέρουν. Και αυτοί που μπορεί να μην έχουν δει κάποια ταινία, τους ηθοποιούς και την ιστορία τους τα έχουν ακουστά. Μάλιστα, είναι από τις ταινίες που οι περισσότεροι σταρ έχουν ταυτιστεί τόσο με τον ρόλο τους που δύσκολα μπορείς να τους φανταστείς σε κάποιον άλλο εκτός του συγκεκριμένου universe.

Ένας από αυτούς, όμως, ήρθε τώρα να αποκαλύψει τη μάχη του με τις καταχρήσεις αλκοόλ και ναρκωτικών, αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα. Ο εν λόγω ηθοποιός, όπως δήλωσε στο The Big Issue, άρχισε το ποτό σε μικρή ηλικία και μίλησε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Ο λόγος για τον Jason Isaacs που υποδύθηκε τον Lucius Malfoy, πατέρα του Draco.

«Πίστευα ότι ήμουν χαλασμένος. Θυμάμαι ότι υπήρχε μία στιγμή, όχι πολύ πριν «καθαρίσω», που ξαφνικά κατάλαβα ότι αν όλοι όσοι γνώριζα πέθαιναν, κυριολεκτικά κάθε άτομο, πιθανότατα δε θα με ένοιαζε. Για την ακρίβεια, μπορεί και να μου άρεσε, γιατί, τότε, θα ήταν μία δικαιολογία να κάτσω σε ένα δωμάτιο με τον εαυτό μου και να κάνω ναρκωτικά και όλοι θα έλεγαν ‘εντάξει, λογικό, άκουσες τι έγινε, σωστά;’».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς, τώρα, ο ηθοποιός μετά από μεγάλο αγώνα έχει ξεπεράσει τον εθισμό του και διηγείται την ιστορία, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για άλλους που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι ανάλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.