
Μία μεγάλη επιστροφή πραγματοποιήθηκε στον Alpha, με τον γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή να γυρίζει ξανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.
Ένας αγαπημένος της συνεργάτης επιστρέφει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Παπανώτα που το επιβεβαίωσε με μία φωτογραφία!
Η γνωστή παρουσιάστρια είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος του Alpha και την επόμενη χρονιά θα έχει μία ανανεωμένη εκπομπή μιας και πολλά πρόσωπα από την ομάδα της έφυγαν αλλά νέα πρόσωπα μπαίνουν στο Happy Day!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.