ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Χριστίνα από το Big Brother… θώπευσε συμπαίκτη της (φώτο)

Η Χριστίνα από το Big Brother… θώπευσε συμπαίκτη της (φώτο)

Μπορεί η ίδια μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το «ροζ» βίντεο να δήλωσε πως δεν θέλει να προκαλεί, όμως τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι «το’χει» το μικρόβιο της πρόκλησης.

Φαίνεται πως το Big Brother δε θα αργήσει να προκαλέσει ακόμα περισσότερες συζητήσεις, όχι μόνο για το παρελθόν των παικτών του, αλλά και το άμεσο μέλλον τους στο παιχνίδι καθώς όπως έχει γίνει αντιληπτό τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία ασυγκράτητη έλξη παίκτριας προς συμπαίκτη της.

Η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία απασχόλησε την επικαιρότητα μετά την διαρροή στο διαδίκτυο προσωπικών της στιγμών σε ένα βίντεο με πρώην σύντροφό της, όπως όλα δείχνουν έχει αναπτύξει μία περίεργη σχέση με έναν από τους δύο δίδυμους του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχουν κάτι επίσημα όμως η Χριστίνα κάθε μέρα γίνεται και πιο διαχυτική με τον Καλαματιανό γυμναστή. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πολλές φορές ο φακός των πολλών καμερών του σπιτιού την έχουν απαθανατίσει να θωπεύει τον συμπαίκτη της κοντά στα γεννητικά όργανά του, με τον ίδιο να μοιάζει να μην ενοχλείται ακόμα και αν γίνεται δημόσια.

Τα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο, μόλις λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα της παίκτριας ότι δε θέλει να προκαλεί με τη δημόσια εικόνα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.