ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες του ζωδιακού που θα σε έχουν στα… «πούπουλα»

Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες του ζωδιακού που θα σε έχουν στα… «πούπουλα»

Οι περισσότερες γυναίκες, από αρκετά μικρές, ονειρεύονται τον… πρίγκιπα με το λευκό άλογο, που θα της κάνει να νιώθουν βασίλισσες. Κακά τα ψέματα, πρίγκιπες δεν υπάρχουν, όμως το να σε φροντίζει ο σύντροφός σου και να σε κάνει να νιώθεις τόσο ξεχωριστή με τον τρόπο που σου φέρεται, είναι μοναδικό.

​Αν ο σύντροφος σας ανήκει σε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια, είναι πιο πιθανό να συμβεί:

Λέων

Αν αναζητήσεις στο λεξικό τη φράση “έξτρα περιποίηση” πιθανότητα να βρεις στον ορισμό τον Λέοντα. Με σύμβολο το λιοντάρι, αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει βασιλικούς τρόπους και του αρέσει η πολυτέλεια. Από το να κάνει τεράστια πάρτι για τα γενέθλια της συντρόφου του ή να καταφέρνουν να την πάνε σε πολυτελέστατους προορισμούς για διακοπές, είναι σίγουρο ότι θα της φερθούν με τον ίδιο ξεχωριστό τρόπο που θα φέρονταν στον εαυτό τους. Μιλάμε δηλαδή για πολλή αγάπη! Φυσικά, αγαπά το φως της δημοσιότητας, την προσοχή και θα τα δώσει με χαρά και στη σύντροφό του σε μεγάλο βαθμό. Τρυφερός και στοργικός, ένας Λέοντας είναι πιστός στη σχέση και έχει την αγαπημένη του πάνω απ’ όλα.

Ζυγός

Έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς και φυσικά ένας Ζυγός είναι πολύ δοτικός με την σύντροφό του. Από το να στέλνει καθημερινά μηνύματα γεμάτα κοπλιμέντα μέχρι να μαγειρεύει για εκείνη, λατρεύει να αγαπά την σύντροφό του και θα της φερθεί σαν να είναι κυριολεκτικά βασίλισσα. Μιλώντας για όνειρα και φαντασία, ένας Ζυγός έχει δυνατή φαντασία και αγαπά να παίζει ρόλους με τον άνθρωπο που αγαπά. Στο κεφάλι του, θα δει κυριολεκτικά σαν γαλαζοαίματη την σύντροφό του και για αυτό δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Από το τρυφερά μηνύματα και την περιποίηση με το φαγητό και την στοργή που δείχνει, ένας Ζυγός θέλει η σύντροφός του να ξέρει πόσο υπέροχη είναι.

Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγαπά τα πολυτελή και εκλεπτισμένα πράγματα αυτό το ζώδιο της γης και θέλει μόνο το καλύτερο για τον εαυτό του και για τους ανθρώπους που αγαπά. Πέρα από τα χλιδάτα γούστα του, ένας Ταύρος είναι γνωστός για την πρακτικότητα και την αξιοπιστία του. Λατρεύουν να πλημμυρίζουν με κυριολεκτικά δώρα και αγαθά τη σύντροφό τους ενώ δίνει και μία συνεχή συναισθηματική υποστήριξη. Ρομαντικός και τρυφερός, ένας Ταύρος θέλει η σύντροφός του να νιώθει αγάπη και την γιορτάζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Από το να ακούει τη γκρίνια της αγαπημένης του μετά από μια κακή μέρα στη δουλειά μέχρι το να της προσφέρει νόστιμα δείπνα και ωραία δώρα, θα την κάνει να νιώθει ότι είναι σε ταινία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.