
Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους μίλησε ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του.
Η παρτενέρ σου στο σόου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο: «Δεν μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα, φιλάκια Γαρύφαλλε».
Ο κόσμος κρίνει, δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε, αλλά κρίνει κι ο Θεός, κι από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα στον κόσμο είναι η αδικία, οπότε… Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το να αλλάζεις το όνομα σε κάποιον και να παίζεις μ’ αυτό… Κάποια στιγμή θα πάει μπούμερανγκ.
Εννοείς ότι δεν είναι δίκαιο να μιλάει κάποιος για σένα, να κάνει κατάχρηση της πρόσφατης και προσωρινής δημοσιότητας που έχει πάρει από το τηλεοπτικό παιχνίδι παρουσίασης «My Style Rocks»;
Αυτό, πήρε δημοσιότητα 5 λεπτά, οκ, μπράβο, με γεια μας, με χαρά μας.
Βρίσκεσαι στον χώρο του τραγουδιού περισσότερα από 20 χρόνια… Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να «παίζει» με το όνομά σου.
Είμαι από τα 17 μου, βρίσκομαι στον χώρο 26 χρόνια… Είμαι 43 χρονών. Ναι “παίζει” με το όνομά μου, δεν πειράζει, αλλά αυτά έπρεπε να έρθει να τα πει μπροστά μου, τα γράφει στο ίνσταγκραμ, από το σπιτάκι της κι από τον καναπέ. Άμα είναι τόσο άνετη κι ευθύς, κι έχει αυτή τη δύναμη, να πει μπροστά μου: “Γαρύφαλλε και κομπλεξικέ”. Μέσα από ένα κομπιούτερ κι ένα τηλεκοντρόλ, με κλειστές τις πόρτες στο σπιτάκι σου, λες ό,τι θέλεις. Το θέμα είναι να πας μπροστά στον άλλον “face to face” να του τα πεις. Έλα… Όπως εγώ βγήκα και σε υπερασπίστηκα με όλη μου την αγάπη και τη δύναμη στο παιχνίδι, που ήσουν η πιο άφωνη, αλλά ποτέ δεν είπα κάτι κακό για σένα, κι εσύ το συνεχίζεις… οκ… πάμε…
Οπότε γίνεται για μια προσωρινή δημοσιότητα η οποία στηρίζεται πάνω στο όνομά σου;
Μπορεί να θέλει να το εκμεταλλευτεί κι άλλο το κορίτσι… Αν είμαι εγώ αυτός που θα την βοηθήσει να πάει μπροστά με το να αλλάζει το όνομά μου και να λέει τέτοια πράγματα, εντάξει, μακάρι να πάει μπροστά και να κάνει κάποια πράγματα, θα έχω κάνει πάλι άλλη μια καλή πράξη στη ζωή μου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.