Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κ.Λιόλιου «έριξε» το πλατό (βίντεο)

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κ.Λιόλιου «έριξε» το πλατό (βίντεο)

Χθες Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», βρέθηκαν καλεσμένοι οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης.

Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο από το 9:10 και μετά:

Στην παρέα των τραγουδιστών βρέθηκαν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.