ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Στραβοπόδης: «Αρνούμαι την κατηγορία δε βίασα ούτε τον Δ.Ανθή ούτε κάποιον άλλον» (βίντεο)

Ν.Στραβοπόδης: «Αρνούμαι την κατηγορία δε βίασα ούτε τον Δ.Ανθή ούτε κάποιον άλλον» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης, ο οποίος κατηγορείται από τον Δημήτρη Ανθή για σεξουαλική παρενόχληση, «έσπασε τη σιωπή» του και μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» σχετικά με τις κατηγορίες που του καταλογίζονται.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» και τον Πέτρο Κουσουλό, ο Νικόλας Στραβοπόδης είπε ότι ήταν ένα συναινετικό σεξ με τον Δημήτρη Ανθή.

«Αρνούμαι την κατηγορία, δε βίασα ούτε τον Δημήτρη Ανθή, ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 37χρονος ηθοποιός.

Σύμφωνα επίσης με τον ίδιο η γνωριμία του με τον Δημήτρη Ανθή έγινε δύο χρόνια νωρίτερα από αυτό που δήλωσε ο Δημήτρης Ανθής, δηλαδή το 2004 και όχι το 2006.

«Με φλέρταρε, μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί, πήγαμε βόλτα και μετά πήγαμε στο σπίτι μου. Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδερφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δυο μας» τονίζει.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός υπογραμμίζει πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο 20χρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν στο μαγαζί. «Ήταν ένα σεξ μεταξύ δύο εικοσάχρονων, οπότε εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί Πόσο αμήχανο, πόσο πρωτόγνωρο ήταν για εκείνες τις ηλικίες ένα ομοφυλοφιλικό σεξ».

Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε στο «Έλα Χαμογέλα» ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν ήταν μαθητής του. Οπως δήλωσε έκανε ένα σεμινάριο μαζί του.

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, ότι ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε φιλική σχέση με όλους τους μαθητές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.