ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο)

Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο)

Η Τραϊάνα Ανανία, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Μαρτίου, καλεσμένη στο «Σου Κου Family», και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος.

«Στο Παρουσιάστε είμαι για πρώτη φορά σε ένα περιβάλλον που δεν έχει τις κακές χροιές που είχαν άλλα… Πέρυσι στην αρχή της καραντίνας πήγα καλεσμένη σε μία εκπομπή και με ρώτησαν για παρενόχληση που είχα. Δεν το περίμενα ότι θα με ρωτήσουν γιατί πολλοί δεν θέλουν να τους ξαναρωτούν, όπως και πολλοί γονείς γιατί αν ανοίξει το κουτί…

​Το λάθος των γονιών είναι ότι επειδή έχουν πάρα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι άλλες προτεραιότητες από το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ψυχικά υγιή. Μερικοί είναι και γονείς κατά λάθος, σαν να μην μπορούν να το διαχειριστούν αυτό… Δεν ξέρω τι γίνεται στην κάθε οικογένεια αλλά αυτό που συμβουλεύω είναι όταν δεν έχεις τους γονείς σου να μιλήσεις, πιάσε την μαμά της φίλης σου, αν δεις ότι ενδιαφέρεται.

Αν δεν βρεις στο περιβάλλον σου, στρέφεσαι αλλού.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.