ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της με νέο λουκ (φωτο)

Survivor: Η φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της με νέο λουκ (φωτο)

Αποχώρησε από το Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αφού Τριαντάφυλλος, Παύλος Γαλακτερός και Κώστας Παπαδόπουλος κέρδισαν μία ακόμη ευκαιρία για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκριτικά με τους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι εμφανώς συγκινημένη. Δεν έκρυψε πως περίμενε ότι ήταν η σειρά της και οι συμπαίκτες της της «χάρισαν» μία μεγάλη αποχαιρετιστήρια αγκαλιά.

Ωστόσο, «γλέντι» έστησαν οι χρήστες του twitter με την ανακοίνωση, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιθυμούσαν της αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, η Ελευθερία λάμβανε την αμοιβή των 4.000-4.500 ευρώ εβδομαδιαίως για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και μετρά ήδη 12 εβδομάδες στο νησί.

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram με μακριά ράστα μαλλιά κάτω από την οποία πρόσθεσε το εξής σχόλιο: «Τα κατάφερα! I am a survivor. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ!»

Δείτε τη φωτογραφία εδώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CNvp6bZlcWF/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.