ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εκεί που δεν τα περιμένεις: Αυτά είναι τα πιο παράξενα μέρη όπου μπορείς να βρεις τουαλέτα

Εκεί που δεν τα περιμένεις: Αυτά είναι τα πιο παράξενα μέρη όπου μπορείς να βρεις τουαλέτα

Το Toilets: A Spotter’s Guide είναι ένας εναλλακτικός τουριστικός οδηγός, όπου θα βρεις τις τουαλέτες στα πιο περίεργα μέρη του κόσμου.

Ama Dablam

To Ama Dablam δεν είναι από τα υψηλότερα βουνά των Ιμαλαίων, αλλά και 6.800 μέτρα υψόμετρο δεν το λες και λίγο. Εκεί βρίσκεται και η τουαλέτα όπου έχει καταγραφεί ως η τουαλέτα στο υψηλότερο σημείο του κόσμου.

Doha

Αν θες να συνδυάσεις τέχνη με ανακούφιση της κύστης σου, τότε η τουαλέτα στο Ισλαμικό Μουσείο Τέχνης στη Ντόχα προσφέρεται για μια διαφορετική εμπειρία.

Shuksan

Το βουνό Shuksan βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Baker-Snoqualmie, κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο πάρκο, όπου οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δασική τουαλέτα, με θέα που θα σε κάνει να ξεχάσεις να τραβήξεις το καζανάκι. Παρόλα αυτά, τραβήξτε το…

Έρημος Kuzilkum

Βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ερήμους του κόσμου με θερμοκρασίες που σε κάνουν να ιδρώνεις και μόνο που το σκέφτεσαι. Ακόμα όμως και κάτω από το καυτό ήλιο χρειάζεται να κατουρήσεις, και για αυτό προβλέφθηκε μια τουαλέτα λίγο περίεργη που όμως εξυπηρετεί το σκοπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.