ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜasterChef – Π.Τζαμαλής: «Mισώ την αδικία και το ψέμα – Σε κάποια φάση έπαθα κρίση» (βίντεο)

ΜasterChef – Π.Τζαμαλής: «Mισώ την αδικία και το ψέμα – Σε κάποια φάση έπαθα κρίση» (βίντεο)

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο Τζαμάλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ξέσπασμά του σε μια ψηφοφορία του διαγωνισμού, ενώ χαρακτήρισε τον Κωστή Αλεξάκη ως… μετρ της κωλοτούμπας.

«Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής πρόσθεσε επίσης: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι… εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δεν σε καλύπτω».

«Δεν με ενοχλούσε η Μαρία, απλώς δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες. Όταν βλέπω κωλοτούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά. Τις κωλοτούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του», είπε επίσης ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.