ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επικό στιγμιότυπο στον Τροχό της Τύχης – Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στην… Βούλα (βίντεο)

Επικό στιγμιότυπο στον Τροχό της Τύχης – Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στην… Βούλα (βίντεο)

Μία από αυτές τις στιγμές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό μας έλαβε χώρα σήμερα στον “Τροχό της Τύχης” με πρωταγωνίστριες δύο παίκτριες.

Καταβεβλημένες από το άγχος που προφανώς τις κυρίευσε, οι δύο παίκτριες «μούρλαναν» τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, σκορπίζοντας απλόχερα γέλιο στους τηλεθεατές, καθώς αδυνατούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τη φράση που είχαν μπροστά τους.

Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους βρίσκεται στη… Βούλα και όχι στη Βουλή;

Πρώτη η Ζωή, αν και είχε δύο ευκαιρίες, δεν κατάφερε να λύσει τον γρίφο που ούτε στον «Κώδικα ντα Βίντσι» να παρέπεμπε. Και τις δύο φορές, μάλιστα, είπε το ίδιο (λάθος), κάνοντας τον δύσμοιρο παρουσιαστή να μην πιστεύει στα αυτιά του.

Η κατά τ΄ άλλα συμπαθέστατη Κριστέλα ήταν ωστόσο αυτή που τον έκανε να τραβά τα μαλλιά του, καθώς αν και «αγόρασε» το φωνήεν που της έλειπε, δεν κατάφερε ούτε αυτή να λύσει το μεγάλο… μυστήριο.

«Έχω οδηγηθεί στην παραφροσύνη, δεν ξέρω τι να πω», αναφώνησε χαρακτηριστικά ο Πολυχρονίδης ακούγοντας την Κριστέλα να ξεστομίζει το επικό: «Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στα… Βούλα».

Τη λύση έδωσε τελικά ο τρίτος της παρέας, ο Ανδρέας, ο οποίος άφησε… άναυδες τις συμπαίκτριές του, αποκαλύπτοντας πως ότι το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους βρίσκεται φυσικά στη Βουλή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.