ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν… διάσημα

Είναι πιο πιθανόν να γνωρίσουν τη φήμη

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν… διάσημα

Ποια είναι τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανόν να γίνουν διάσημα, σύμφωνα με την αστρολογία;

Λέων

Ο Λέων είναι το μοναδικό ζώδιο που κυριαρχείται από τον Ήλιο, γι ‘αυτό οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να αισθάνονται ότι είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτά τα παθιασμένα και γεμάτα με αυτοπεποίθηση ζώδια της φωτιάς είναι οι φυσικοί σούπερ σταρ του ζωδιακού κύκλου, επομένως συχνά έλκονται από την πολυτέλεια, το δράμα και την ενέργεια της ζωής μιας διασημότητας. Επειδή ο ήλιος είναι ο πλανήτης της αυτο-έκφρασης, ο Λέων είναι φυσικά δημιουργικός και απολαμβάνει το ταλέντο της επίδειξης. Ο κόσμος των διασημοτήτων είναι γεμάτος από Λέοντες – Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Demi Lovato και Barack Obama.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του αέρα που κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον ρομαντικό πλανήτη της τέχνης και της ομορφιάς. Οι Ζυγοί είναι γνωστοί ως ένα από τα πιο γοητευτικά και κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κάτι το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει να συνδεθούν με τους σωστούς ανθρώπους (η φήμη έχει να κάνει με συνδέσεις, σωστά;). Διάσημοι Ζυγοί είναι οι Kim Kardashian West, Cardi B, Gwen Stefani, Doja Cat και Bella Hadid – όλοι κυριαρχούν στον κόσμο των διασημοτήτων όταν πρόκειται για τα πάντα, από τη μουσική και το modeling έως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις χορηγίες.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φωτιάς που κυβερνά ο Δίας, ο οποίος είναι ο πλανήτης της τύχης και της περιουσίας. Επειδή ο Τοξότης έχει την ευλογία του Δία, έχει λίγη επιπλέον λάμψη στο πλευρό του όταν πρόκειται να αναλάβει ρίσκα. Επιπλέον, ως ζώδιο της φωτιάς, καθοδηγείται από τα πάθη του και έχει μια αδιάσπαστη δίψα για τις περιπέτειες που μπορεί να φέρει η διασημότητα. Συνεπώς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι παγκοσμίως διάσημοι ποπ σταρ που είναι Τοξότες: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera και Jay-Z.

Υδροχόος

O Υδροχόος είναι το πιο καινοτόμο, προνοητικό και οραματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Υδροχόος συνδέεται επίσης με τον ενδέκατο Οίκο του ζωδιακού κύκλου, ο οποίος αντιστοιχεί σε θαυμαστές και δημοτικότητα, καθώς και στα όνειρα και τις επιθυμίες μας. Οι άνθρωποι που γεννιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι φυσικοί εμπνευστές των τάσεων που λατρεύουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να αμφισβητούν το status quo, οπότε είναι λογικό ότι η μοναδική τους ενέργεια τους ωθεί στη φήμη. Σκέψου πρωτοποριακές διασημότητες, όπως η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Oprah, ο ποπ σταρ Harry Styles και η original socialite Paris Hilton – όλοι είναι πρόθυμοι να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες και να σκεφτούν έξω από τα συνηθισμένα.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ζώδιο των Ιχθύων ανήκουν μερικές από τις πιο δημιουργικές και ευαίσθητες ψυχές του ζωδιακού κύκλου, γι ‘αυτό και πολλοί από αυτούς καταλήγουν να εκφράζουν τα βαθιά τους συναισθήματα μέσω καλλιτεχνικών οδών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φήμη – όπως μουσική, παράσταση, γραφή ή εικαστική τέχνη. Ο κυβερνών πλανήτης των Ιχθύων είναι ο απατηλός Ποσειδώνας, ο οποίος κυβερνά πράγματα όπως τον κινηματογράφο, τη δράση, τη λάμψη και τη γοητεία της φήμης. Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι σούπερ σταρ hitmakers όπως η Rihanna και ο Justin Bieber είναι Ιχθείς. Και οι πολυποίκιλες συνεισφορές πολλών φημισμένων Ιχθύων τιμούνται και μετά τον θάνατο τους: οι Kurt Cobain, Elizabeth Taylor και Albert Einstein είναι όλοι Ιχθείς που παραμένουν διάσημα ονόματα, ακόμη και χρόνια μετά το θάνατό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.