ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπήκαμε στην περίοδο του Τοξότη: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν καλύτερα

Εσύ είσαι από τους τυχερούς;

Μπήκαμε στην περίοδο του Τοξότη: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν καλύτερα

Μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη η οποία είναι μια εποχή για περιπέτεια. Ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, η ενέργεια του είναι επεκτατική, ελπιδοφόρα και μοιάζει σχεδόν ότι όλα είναι πιθανά.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, ο Τοξότης έχει να κάνει με τη σταδιακή ανάπτυξη και την ομορφιά που έρχεται με την εμπειρία νέων πραγμάτων. Τώρα που ο Δίας δεν είναι πλέον ανάδρομος και ο Σκορπιός έχει τελειώσει, αυτή η ενέργεια θα είναι πολύ πιο εύκολο να αξιοποιηθεί, ειδικά για τα τρία παρακάτω τυχερά ζώδια που θα βιώσουν την καλύτερη εποχή του Τοξότη για το 2021.

Κριός

Ως το διεκδικητικό πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τείνεις να δημιουργείς τη δική σου τύχη και η εποχή του Τοξότη σε υποστηρίζει πλήρως καθώς ο ήλιος διασχίζει τον ένατο Οίκο του ταξιδιού και της πνευματικότητας σου. Εάν υπάρχει ένα ταξίδι που ανυπομονούσες να κάνεις, τα αστέρια σίγουρα θα ευθυγραμμιστούν αρκετά για να κάνεις το άλμα, ακόμα κι αν είναι λίγο αυθόρμητο. Έχεις την τάση να απολαμβάνεις πολλές νέες και συναρπαστικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της εποχής του Τοξότη, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να πας όπου θέλει ο άνεμος.

Λέων

Ως σταθερό ζώδιο της φωτιάς, σου αρέσει να βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού όλων των προσπαθειών σου, αλλά καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πέμπτο Οίκο της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας, θα είσαι πρόθυμη να περάσεις όλες τις εναλλαγές που έχει να προσφέρει η εποχή του Τοξότη στον τομέα της αυτοέκφρασης. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, θέλεις να λάμψεις όσο πιο φωτεινά γίνεται και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια στις δημιουργικές διεξόδους σου (και έχεις ακόμη και λίγη τύχη με το μέρος σου για να βοηθήσει).

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η εποχή σου, Τοξότη, και αυτό σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, θα βρεις ξανά τον τυχερό σου εαυτό και θα είναι απίστευτα εύκολο για εσένα να προχωρήσεις στον σκοπό σου. Ενώ η εποχή του Σκορπιού έχει την τάση να κάνει τα πράγματα λίγο θολά για εσένα, βαδίζεις σε μια ανανεωμένη περίοδο και η έκλειψη του Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, θα σε βοηθήσει περαιτέρω σε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.