ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλύτερα να προετοιμαστούν: Τα 2+1 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη χρονιά

Για εσένα πώς θα είναι η νέα χρονιά;

Καλύτερα να προετοιμαστούν: Τα 2+1 ζώδια που θα έχουν μια δύσκολη χρονιά

Ας μην κρυβόμαστε, το να διαβάζουμε τις προβλέψεις των αστρολόγων αν μη τι άλλο έχει πλάκα. Ωστόσο, όταν αυτές δεν είναι και πολύ ευχάριστες το διασκεδαστικό κομμάτι πάει… περίπατο.

Ειδικά, αν αφορούν στην νέα χρονιά και το πώς θα κυλήσει για τα ζώδια.

Σε περίπτωση που ανήκετε στα παρακάτω, τότε ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αλλά τα άστρα δεν προβλέπουν πολύ ευχάριστα πράγματα για εσάς για το 2022.

Λέων

Μια χρονιά γεμάτη δυσφορία προμηνύεται το 2022 για εσάς, Λέοντες. Ετοιμαστείτε για αρκετές δυσκολίες και καταστάσεις που θα σας ξεβολέψουν, μέσα από τις οποίες όμως θα μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Τα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και θα μείνουν στο πλευρό σας όσοι σας αξίζουν και τους αξίζετε. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθη στις επιλογές σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Αλήθειες και μόνο αυτές να περιμένετε την νέα χρονιά. Όσο κι αν προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας και να μείνετε μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις, φέτος θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Αποκαλύψτε τα όσα νιώθετε και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας. Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς παρά τα λόγια σας να παρερμηνεύονται. Οπλιστείτε με υπομονή και θα τα καταφέρετε.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατανόηση και ενσυναίθηση ζητά από εσάς το 2022. Θα αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας αυτήν τη χρονιά, καθώς και του ίδιου σας του εαυτού. Δώστε μεγάλη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς κλωνίζονται σοβαρά αυτή τη χρονιά. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 23 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Μάρτιο του 2023 σάς βοηθά να ωριμάσετε και να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες του εαυτού και των πράξεών σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.