ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζώδια και απιστία: Πως αντιδρά το καθένα όταν πέσει… θύμα;

Τι λέει η αστρολογία

Ζώδια και απιστία: Πως αντιδρά το καθένα όταν πέσει… θύμα;

Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσεις όταν σε απατήσουν μέχρι να σε απατήσουν πραγματικά.

Υπάρχει ένα τεράστιο βάρος συναισθημάτων που σε κυριεύει, το οποίο μπορεί να καταστήσει αδύνατο να ενεργήσεις ορθολογικά όταν το μάθεις.

Παρακάτω θα δούμε πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πέσει θύμα απιστίας.

Κριός

Το να πέσει θύμα απιστίας δεν είναι κάτι που ο Κριός το παίρνει ελαφρά, είτε έβγαινε με αυτό το άτομο για μερικές εβδομάδες είτε μερικά χρόνια. Δεν είναι από αυτούς που αφήνουν τη σχέση χωρίς απαντήσεις, αλλά πιστεύει επίσης ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποια τιμωρία για το ράγισμα της καρδιάς του.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι ο Κριός δεν είναι κάποιος που μπορεί να ραγίσει την καρδιά τους, αλλά αν τους βάλεις σε μια τέτοια κατάσταση, όλα μπορούν να συμβούν.

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος ανακαλύπτει ότι έχει απατηθεί, στεναχωριέται. Αντί όμως να βρίζει τον σύντροφό του ή να πηγαίνει σε φίλους για υποστήριξη, ο Ταύρος αποκλείει εντελώς όλους από τη ζωή του… εκτός από τον σύντροφό του.

Μπορεί να προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον σύντροφό του ή ακόμα και να τον συγχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά ως επί το πλείστον, ο Ταύρος κλείνεται στον χώρο του μέχρι να το ξεπεράσει.

Δίδυμοι

Η απάτη μπορεί να κάνει τους Διδύμους να αισθάνονται απίστευτα διχασμένοι. Ως οι Δίδυμοι του ζωδιακού κύκλου, νιώθουν πολλά διαφορετικά συναισθήματα ταυτόχρονα. Οι Δίδυμοι θέλουν να ουρλιάξουν στον σύντροφό τους, αλλά δεν θέλουν καν να του δώσουν την ικανοποίηση.

Ο Δίδυμος θέλει να αφήσει οριστικά τον σύντροφο του, αλλά θέλει και να τον ακούσει. Προσπαθεί να παίρνει αποφάσεις με το μυαλό του, όχι με την καρδιά του, αλλά όταν αγαπάς κάποιον, αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις.

Καρκίνος

Η αγάπη είναι δύσκολη και δεν είναι μόνο άσπρο μαύρο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη όταν πρόκειται για τα πάνω και τα κάτω μιας σχέσης. Και μόνο και μόνο επειδή ο Καρκίνος έχει απατηθεί δεν σημαίνει ότι η σχέση είναι καταδικασμένη.

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τον Καρκίνο εντελώς τρελό που δεν τους παράτησε, αλλά ο Καρκίνος θέλει πραγματικά να τα καταλάβει όλα πρώτα πριν αποφασίσει να φύγει ή να μείνει.

Λέων

Ο Λέων προσπαθεί να κάνει τα πάντα στη ζωή με σκέψη και πρόθεση. Δεν θα τον πιάσεις ποτέ να κάνει κάτι για το τίποτε. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο σκέψης, ο Λέων αισθάνεται ότι ο σύντροφός του πιθανότατα τον απάτησε για έναν συγκεκριμένο λόγο – όχι μόνο επειδή υπήρχε η ευκαιρία να το κάνει.

Φυσικά, μπορεί αυτό να είναι πολύ λάθος και η απιστία να έγινε απλώς λόγω μιας ευκαιρίας, αλλά ο Λέων δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την απάντηση μέχρι να το μάθει σίγουρα.

Παρθένος

Ο Παρθένος ξέρει ότι η απιστία είναι σπαρακτική αλλά ξέρει επίσης ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Αυτό δεν δίνει το πράσινο φως για να αφήσει όλους τους συντρόφους του να τον απατήσουν, αλλά προσπαθεί να δει την κατάσταση από την οπτική γωνία του συντρόφου του. Αυτό σημαίνει ότι ο Παρθένος προσπαθεί να τον συγχωρήσει, ακόμα κι αν μετά βίας αντέχει να τον κοιτάξει.

Ζυγός

Όταν οι Ζυγοί ανακαλύπτουν ότι έχουν απατηθεί, μπορεί να γίνουν απίστευτα εκδικητικοί και μοχθηροί. Θα έπαιρναν εκδίκηση από τον (πλέον) πρώην τους, αλλά αυτό θα τους φαινόταν κάτι πολύ εύκολο.

Οι Ζυγοί θα προτιμούσαν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα και να κάνουν στον σύντροφο τους ακριβώς αυτό που τους έκανε. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ο Ζυγός θα τον απατήσει με κάποιον άλλο. Κατά προτίμηση τον καλύτερο φίλο ή τον αδερφό του συντρόφου του.

Σκορπιός

Η απιστία έχει να κάνει με την ανεντιμότητα και την απώλεια της εμπιστοσύνης – δύο πράγματα που ο Σκορπιός δεν μπορεί να αντέξει να μην υπάρχουν σε μια σχέση. Αλλά και αυτό το ζώδιο δεν είναι αφελές.

Ο Σκορπιός ξέρει ότι αν τινάξει στον αέρα στη σχέση του χωρίς να ακούσει τον λόγο για τον οποίο έπεσε θύμα απιστίας, θα τον στοιχειώνει για πάντα. Αλλά δεν θέλει μόνο τον λόγο, θέλει όλες τις πρόστυχες λεπτομέρειες. Όμως είναι η σχέση του Σκορπιού και έχει δικαίωμα να ξέρει τι συνέβη!

Τοξότης

Η νοοτροπία του Τοξότη μετά την απιστία είναι συνήθως: «Ναι, το ήξερα ότι θα συμβεί». Μπορεί να έχει απατήσει μερικές φορές, ίσως να έχει απατηθεί μερικές ακόμα, αλλά ο Τοξότης είναι τελικά πληγωμένος επειδή τον ξεγέλασαν σε μια σοβαρή σχέση.

Ούτως ή άλλως όμως , αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με το να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τη ζωή και το να σοβαρεύει η σχέση με κάποιον, αντίκειται σε όλα όσα πιστεύει.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις για τον Αιγόκερω λαμβάνονται πάντα σοβαρά υπόψη. Και τίποτα «δεν είναι πιο σοβαρό» όσο η απιστία.

Ο Αιγόκερως μπορεί να προσπαθεί να είναι ο ώριμος εαυτός του όταν ανακαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει απατηθεί, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι είναι συγκαταβατικός και ευέξαπτος, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύντροφός του δεν θα τα βγάλει πέρα τόσο εύκολα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος νομίζει ότι ξέρει πότε να τιμωρεί και πότε να συγχωρεί, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι τον έχουν απατήσει, αρχίζουν και μπαίνουν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι του για να μπορέσει πραγματικά να κάνει μια οριστική κίνηση.

Ξέρει ότι πρέπει να εξαγριωθεί (και το κάνει), αλλά θέλει και να μετρήσει τα επόμενα λόγια και τις πράξεις του, κάτι που, γι’ αυτόν, χρειάζεται λίγο χρόνο. Έτσι, στο μεταξύ, ο Υδροχόος κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας όταν το ανακαλύψει για πρώτη φορά: να διαλύσει τη σχέση.

Ιχθείς

Όταν οι Ιχθείς ανακαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης, μπαίνουν σε λειτουργία ολικής κατάρρευσης. Αυτή ήταν μια σχέση στην οποία είχαν επενδύσει για πολύ καιρό και, ξαφνικά, τελείωσε. Έτσι ακριβώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς μπορεί να φαίνονται ως αδύναμοι χαρακτήρες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δυνατοί από ότι φαντάζονται οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι η απιστία είναι ένα ασυγχώρητο αδίκημα και δεν μπορούν να το συγχωρήσουν. Μάλιστα υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι Ιχθείς να μην μάθουν τα νέα από το στόμα του συντρόφου τους, αλλά από το άτομο με το οποίο τους απάτησε ή από έναν φίλο που τους είδε μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.