ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Αφήστε πίσω το παρελθόν

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Αφήστε πίσω το παρελθόν

Η Πανσέληνος του Μαΐου, που πραγματοποιείται το Σάββατο 18/5 στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσουμε σε συνθήκες που φαίνονται πολύ καλύτερες από πριν.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, το Σάββατο 18/5, θα επηρεάσει περισσότερο τα οικονομικά σας, αλλά και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να τις διαχειριστείτε, χωρίς την στήριξη δικών σας προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στον σύντροφο σας και στους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σας. Τα συναισθήματα σας θα γίνουν εντονότερα και πιο δυνατά, για να τα αντέξουν οι απλοί [επισκέπτες] της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Μαΐου γίνεται λίγο πριν τα δικά σας γενέθλια, κάτι που θα σας κάνει να έρθετε περισσότερο κοντά με τις εσωτερικές σας ανησυχίες και να ρίξετε φως σε θέματα που μέχρι σήμερα δεν αγγίζατε. Η επαγγελματική σας πορεία θα γίνει ένας τρόπος έκφρασης και ικανοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου, πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Αυτή την περίοδο η προσωπική σας ζωή, θα έχει για σας μεγαλύτερη βαρύτητα και κάποιες καταστάσεις από τα παλιά έρχονται και πάλι στο φως. Μπορεί να χρειαστεί να αποφασίσετε για κάτι που αφορά ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την περίοδο οι προβληματισμοί σας πολύ μεγάλοι και αυτό θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε σε θέματα που είναι πολύ σημαντικά για σας, όπως η εργασία σας και η οικογένεια σας. Η Πανσέληνος, θα βοηθήσει το να πάρετε κάποιες αποφάσεις, όπως επίσης να δείτε πιο ξεκάθαρα τα επόμενα σας βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσωπα που στηρίζουν τις επιλογές σας, όπως επίσης και κάποιες πνευματικές αναζητήσεις, θα είναι αυτή την περίοδο σε ανοδική πορεία. Πολύ πιθανόν να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και επίσης θα συναντήσετε πρόσωπα, που θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει σε σας κάποιες οικονομικές και συναισθηματικές εντάσεις. Μπορεί επίσης να πρέπει να βάλετε σε σειρά πολλά θέματα που σας έχουν κουράσει και έχουν να κάνουν με τις ανασφάλειες σας, σε κάθε τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή, σας αφορά άμεσα. Ήρθε η στιγμή να [συναντήσετε] τα σωστά και τα λάθη που υπάρχουν σε μία πολύ κοντινή σας σχέση. Μπορεί να ήρθε η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας και ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας βρίσκεται στα πάθη σας και στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, εντείνει τις δυσκολίες στην δουλειά ή σε ένα θέμα υγείας. Ήρθε επίσης η στιγμή να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες παλιές σας αποφάσεις και να δείτε εν τέλη, αν είχατε πράξει τότε σωστά, ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου, σας δίνει πολλά προνόμια μέσα από τις συναναστροφές σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορεί να έχετε πολλά να σκεφτείτε για το επόμενο διάστημα και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα αγαπά ο χρόνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, σας γεμίζει με διλήμματα και προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σας και όχι μόνο. Μπορεί μα ανανεώσετε μία επαγγελματική σας πορεία, ή να δείξετε σε κάποιους την αξία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πανσέληνος που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα σας κάνει πιο ρομαντικούς και περισσότερο δοτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ο έρωτας και οι σχέσεις σας, να σας δώσουν την χαρά που πραγματικά σας ταιριάζει και περιμένατε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.