ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστρολογικές προβλέψεις 26/6: Με δυσκολία θα έχουν τα γεγονότα την ευχάριστη πλευρά τους

Αστρολογικές προβλέψεις 26/6: Με δυσκολία θα έχουν τα γεγονότα την ευχάριστη πλευρά τους

Με δυσκολία θα έχουν τα γεγονότα την ευχάριστη πλευρά τους, εφόσον θα υπάρχουν καταστάσεις που θα την εμποδίζουν…

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα είναι κάπως δύσκολη σε επαγγελματικά θέματα. Ίσως να παρουσιαστούν αρκετά εμπόδια, που δεν θα σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να κάνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα με ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, ώστε να αποφύγετε προβλήματα που θα υπάρξουν στο μέλλον. Τα συναισθήματα σας θα έχουν αναστατώσεις και πολύ πιθανόν να πρέπει να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια γεγονότα που αφορούν φίλους σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν έντονα. Μπορεί να προγραμματίσετε κάποια σχέδια σας, που υπάρχει η πιθανότητα να διακοπούν για κάποιους λόγους .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πολύ κοντά στο να βρείτε λύσεις σε ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά να προσέξετε, γιατί στο μέλλον θα παρουσιαστούν και πάλι προβλήματα που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Οι σχέσεις σας περνούν κρίσεις.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν να έχετε την τάση να απομακρύνεστε από τα θέματα που σας απασχολούν και θα πρέπει κάποια στιγμή να τα αντιμετωπίσετε με θάρρος. Αφήστε πίσω σας ότι δεν σας δίνει χαρά και προχωρήστε σε καινούρια μονοπάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και η προσωπική σας ζωή το τελευταίο διάστημα δέχεται κάποιους κραδασμούς, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να σκεφτείτε με πιο καθαρή σκέψη τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Η Σελήνη από τον Κριό, βαραίνει κάπως την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες σήμερα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας τομέα. Πολύ πιθανόν να μην χρειαστεί να προχωρήσετε μία καινούρια επαγγελματική σας πρόταση, επειδή οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο κατάλληλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη να κάνει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, θα πρέπει να φροντίσετε να μην σας καταβάλει το άγχος και καλό είναι να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας είναι ευχάριστες και δεν σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει σήμερα να φροντίσετε ώστε να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε σχέσεις που σας προκαλούν αναστατώσεις. Μην αφήσετε κάποια πρόσωπα να σας χαλάσουν την διάθεση και αντισταθείτε σε ότι είναι ξένο με τις δικές σας επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες και εμπόδια που θα σας φέρουν στην επιφάνεια παλιά ψυχικά τραύματα. Αν και η μέρα κρύβει κινδύνους, εσείς είστε πάντα έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε την επιθυμία να ανανεωθείτε και να αναζητήσετε κάποιες επαφές με άτομα που είχατε για καιρό χάσει τα ίχνη τους. Είναι ευκαιρία να κάνετε μία μετακίνηση, που θα σας φέρει πιο κοντά με την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα έχετε σίγουρα κάποια οικονομικά θέματα, που θα σας φέρουν για λίγο μία ανασφάλεια. Αφήστε κάποιες καταστάσεις να κυλήσουν σήμερα χωρίς την δική σας παρεμβολή, γιατί δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.