ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ερωτεύoνται πραγματικά μόνο μία φορά στη ζωή τους

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ερωτεύoνται πραγματικά μόνο μία φορά στη ζωή τους

Γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το πόσες φορές μπορεί κάποιος να ερωτeυτεί πραγματικά στη ζωή του. Άλλοι λένε μία, άλλοι δυο, κάποιοι τρεις και μερικοί άλλοι ερωτεύoνται συχνά.

Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια τα οποία ερωτεύoνται μια και μοναδική φορά σε ολόκληρη τη ζωή τους;

Kαρκίνος: Ο μόνιμα ερωτευμένoς Καρκίνος είναι ερωτευμένoς μια και καλή: Από τότε που γεννήθηκε και για όλη του τη ζωή. Αυτό είναι μια διαφορετική προσέγγιση του “μια φορά στη ζωή” γιατί πολύ απλά ξεκινά με το πρώτο κλάμα και τελειώνει με την τελευταία ανάσα. Ο Καρκίνος γεννιέται και πεθαίνει για τον έρωτa και ζει με αυτόν.

Παρθένος: Ότι κάνει αυτό το ζώδιο και έχει σχέση με το συναίσθημα είναι άριστα προσεγμένο ενώ σπάνια διαχωρίζεται εντελώς από τη λογική. Ο Παρθένος ερωτeύεται δύσκολα,αλλά αν το νιώσει είναι αληθινό. Επίσης κρατάει πολύ γιατί έχει γερά θεμέλια. Γενικά, είναι τυχερός αυτός που θα τον ερωτευτεί Παρθένος. Θα περάσει καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζυγός: Eίναι κάπως παγωμένος και κάπως δυσκοίλιος με τα συναισθήματα, αλλά ειλικρινής και ντόμπρος. Αν σε ερωτeυτεί θα είναι για πάντα. Και θα είναι ένας άλλος, όχι αυτός που βλέπουν οι άλλοι. Όταν αγαπάει είναι δοτικός, πιστός και τρυφερός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.