ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τον μεγαλύτερο φόβο σου

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τον μεγαλύτερο φόβο σου

Αν υπάρχει κάτι που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας, αυτό είναι οι φόβοι που έχουμε για το μέλλον. Εκείνοι είναι το βασικό κριτήριο για τις επιλογές που κάνουμε καθημερινά, αφού προσπαθούμε συνεχώς να τους αποφύγουμε. Ωστόσο, εκείνοι βρίσκουν πάντα τον τρόπο και… τρυπώνουν στο μυαλό μας.

Ακριβώς για να μην τους αφήνουμε να επηρεάζουν τη ζωή μας και να μπορούμε να κάνουμε άφοβα τις κινήσεις ή τις επιλογές μας, είναι σημαντικό να ξέρουμε τι είναι αυτό που μας φοβίζει συγκεκριμένα. Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχει ο μεγαλύτερος φόβος που έχει το κάθε ζώδιο για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί φοβούνται πως το μέλλον θα τους βρει μόνους, χωρίς να έχουν βρει ένα άτομο που θα τους ολοκληρώνει. Αυτό συμβαίνει γιατί βλέπουν την αγάπη, ως κάτι που έρχεται να συμπληρώσει κάτι άλλο και όχι ως τα «κομματάκια» ενός μεγαλύτερου πάζλ και πολλών διαφορετικών ανθρώπων. Οι προσδοκίες που δημιουργούν είναι που του προκαλούν και τον φόβο της μοναξιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι φοβούνται πολύ ό,τι έχει να κάνει με τον θάνατο κυρίως των αγαπημένων τους προσώπων. Αυτό είναι που τους κάνει τόσο προσεκτικούς με την κάθε τους κίνηση και μεριμνούν πάντα για την ασφάλεια τη δική τους και των άλλων. Όσο πιο γρήγορα ξεπεράσουν αυτόν τον φόβο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ρισκάρουν και να απολαύσουν περισσότερο τη ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι φοβούνται το άγνωστο, χωρίς αυτό να είναι κάτι συγκεκριμένο. Ό,τι δεν γνωρίζουν πως υπάρχει, είναι και αυτό που… φοβούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που τρομάζει έναν Καρκίνο είναι πως τίποτα δεν είναι μόνιμο και όλα κάποτε τελειώνουν. Θα χάσουμε αγαπημένα πρόσωπα, θα απομακρυνθούμε από κάποιους ανθρώπους ή να μετακομίσουμε. Το μέλλον και οι αλλαγές του προκαλούν ανασφάλεια, όμως τελικά προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Λέοντα, αφού είναι ένα ζώδιο που τροφοδοτείται από την προσοχή των άλλων. Δεν μπορεί να σκέφτεται ότι θα τρώει, θα κοιμάται, θα οδηγεί μόνος του. Έχει ανάγκη να υπάρχει πάντα κάποιος στη θέση του συνοδηγού και να τον ακολουθεί στις περιπλανήσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος φοβάται πως στο μέλλον δεν θα είναι ικανός να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Αυτό είναι και το κίνητρο που τον κάνει να εργάζεται με τόσο πάθος, προσπαθώντας για το καλύτερο, ώστε να εξασφαλίσει τη μελλοντική του άνεση και ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που τρομάζει τους Ζυγούς είναι η φθορά του χρόνου στο σώμα και η υγεία. Ρυτίδες στο πρόσωπο και πόνοι στη μέση, τους υπενθυμίζουν πως σε λίγα χρόνια θα χρειάζονται τη βοήθεια των άλλων για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες, όπως το φαγητό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί, από την άλλη, φοβούνται μήπως, μεγαλώνοντας, εξασθενήσουν οι πνευματικές τους ικανότητες ή παρουσιάσουν απώλεια μνήμης ή άνοια. Αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικά πνευματικό ζώδιο, που λειτουργεί έντονα με το ένστικτο στη ζωή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, οι Τοξότες φοβούνται πως θα καταλήξουν να μην έχουν τίποτα άλλο εκτός από ωραίες αναμνήσεις, αφού οι «καλές» μέρες θα έχουν περάσει προ πολλού. Οι Τοξότες αντιλαμβάνονται τη ζωή σαν ένα roller coaster που κάποια στιγμή φτάνει στο «πικ» του και μετά έχει μόνο… κατηφόρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι φοβούνται πως θα είναι παρόντες στο… τέλος του κόσμου! Οι ειδήσεις, που φτάνουν στα αφτιά τους από κάθε γωνιά του πλανήτη, είναι αυτές που τους κάνουν να πιστεύουν πως η ανθρωπότητα δεν θα παρουσιάσει καμία πρόοδο στο μέλλον, αλλά αντίθετα όσο ο καιρός περνάει, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι φοβούνται πολύ τις φυσικές καταστροφές, ενώ κάθε φορά που οι μετεωρολόγοι αναφέρονται σε «ακραία καιρικά φαινόμενα», ιδανικά θα ήθελαν να μπορούσαν να μείνουν κλειδωμένοι στο σπίτι τους!

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που φοβίζει τους Ιχθύες είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον. Ενώ αρκετοί βασανίζονται με «φαντάσματα» του παρελθόντος, εκείνοι βλέπουν το μέλλον σαν μία μαύρη σκοτεινή τρύπα που δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει. Έτσι, προετοιμάζουν διαρκώς τον εαυτό τους για το χειρότερο και χάνουν πολλά από τα καλά πράγματα που τους συμβαίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.