Ποια ζώδια δεν αντέχουν να περάσουν μόνα τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ποια ζώδια δεν αντέχουν να περάσουν μόνα τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για πολλούς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ίσως και το όλο κλίμα υποχρεωτικής έκφρασης συναισθημάτων και αγάπης να τους εκνευρίζει.

Για άλλους όμως, αυτή η μέρα μεταφράζεται ως η γιορτή του έρωτα και της πραγματικής αγάπης και πραγματικά το φέρουν βαρέως να μην έχουν δίπλα τους το ταίρι τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεσαι πολύ έντονα μία αόρατη απειλή σε σχέση με τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι απλά η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια όλες οι αρνητικές σκέψεις περί μοναξιάς που σε βασανίζουν όσο καιρό είσαι single.

Για να νιώσεις πληρότητα χρειάζεσαι τον άνθρωπο σου και πλέον το έχεις βάλει πείσμα πως σύντομα θα βρεις το άλλο σου μισό και το χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζετε αγκαλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να περάσεις αυτή τη μέρα χωρίς να βουλιάξεις μέσα σε αρνητικά συναισθήματα. Αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθηση σου είναι στο πάτωμα.

Από τη μία σκέφτεσαι ότι ο λόγος της μοναξιάς σου είναι η ατυχία σου και από την άλλη ότι ίσως δεν μπορούν να σε καταλάβουν και να σε εκτιμήσουν όπως σου αξίζει. Όλα αυτά επί ώρες θα τα συζητάς με την οικογένεια σου.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σου θα περάσει με το να είσαι σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι καθόλου μικρό το κακό που σε βρήκε και όχι δεν ξεπερνιέται έτσι απλά. Αυτή τη μέρα γιορτάζει όλος ο πλανήτης ανά ζεύγη τον έρωτα την αγάπη και τη συντροφικότητα.

Παντού υπάρχουν κόκκινες και ροζ καρδούλες με χρυσόσκονη. Και εσύ που είσαι σε όλο αυτό; Η μέρα κλείνει με την υπόσχεση στον εαυτό σου «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΑΞΙΑ!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.