Αυτό είναι το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο – Δεν έχουν πολλοί γενέθλια αυτή την εποχή

Αυτό είναι το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο – Δεν έχουν πολλοί γενέθλια αυτή την εποχή

Σύμφωνα με τους The New York Times, τα τρία λιγότερο κοινά γενέθλια είναι τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και η Παραμονή των Χριστουγέννων, τα οποία πέφτουν κατά τη διάρκεια της σεζόν του Αιγόκερω.

Άρα το συμπέρασμα εύλογο: Το λιγότερο συνηθισμένο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως είναι ένας υπέροχος φίλος που μπορείς να έχεις. Θα καταλάβεις αυτόν τον σπάνιο πολύτιμο λίθο όταν τον συναντήσεις – μερικές φορές θα εκπέμπει έναν αέρα υπεροχής, αλλά είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν αμυντικό μηχανισμό. Είναι εξαιρετικά γλυκός! Ο Αιγόκερως είναι επίσης υπέροχος στον εργασιακό χώρο, προχωρώντας συχνά πολύ γρήγορα στους τομείς της σταδιοδρομίας του.

Οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις επιθυμίες τους με αυτοπεποίθηση, αλλά είναι επίσης πρακτικοί και εγκάρδιοι άνθρωποι. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι πρωτεύον ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι φτιαγμένος για ηγέτης. Και επειδή είναι ζώδιο της γης, έχει γενικά και τα δύο πόδια στο έδαφος, κάτι που βοηθά τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς με την παρουσία του.

Αν και δεν φαίνεται από την αρχή, οι Αιγόκεροι γίνονται οι πιο πιστοί φίλοι. Είναι σαφείς για το τι θέλουν από τους ανθρώπους. Θα σε ενημερώσουν εάν δεν θέλουν να έρθουν για να σου κάνουν παρέα (πιθανότατα έχουν εξαντληθεί από την υπερβολική εργασία), αλλά θα επιμείνουν επίσης να σε φροντίσουν όταν είσαι στα κάτω σου και χρειάζεσαι έναν φίλο.

Ο Αιγόκερως είναι επίσης αξιόπιστος σύντροφος. Αν και έχει τη φήμη ότι είναι απόμακρος και δεν συνδέεται εύκολα (είναι καλός για one-night stands) μόλις τα φτιάξεις με έναν Αιγόκερω, δεν θα πάει πουθενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.