Τους είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσουν από τα περασμένα γεγονότα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μια δυσκολία να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και δεν μπορούν να ξεχάσουν τι έγινε κάποτε. Αυτό, καλώς ή κακώς τα φέρνει αντιμέτωπα με διάφορα θέματα και αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, θα ταυτιστείς με τα όσα θα διαβάσεις παρακάτω.

Καρκίνος

Είναι το νούμερο ένα κολλημένο με το παρελθόν ζώδιο και όλη την ώρα αναπολεί πόσο ωραία περνούσε παλιά με τις εκδρομές, τις παρέες, τα τραπέζια που έκαναν, αλλά και τα όσα θα μπορούσε να είχε κάνει τότε, αφήνοντας το παρόν να περνάει. Όσο ωραία και αν περνάει στο εδώ και τώρα, πάντα κάτι από το παρελθόν θα τον τραβάει πίσω. Δυστυχώς, συγκρίνει συνέχεια το τότε με το τώρα.

Ζυγός

Δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνος με τις σκέψεις του, γιατί θα αρχίσει να νιώθει τύψεις και ενοχές και γενικά, επειδή αντί να κάτσει να λύσει τα θέματα του, απλώς κάνει ότι δεν τα βλέπει, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Παρθένος

Είναι εμμονικός με τις λεπτομέρειες και ειδικά όσον αφορά το παρελθόν, αυτό γίνεται χειρότερο. Υπεραναλύει το τι έγινε κάποτε, κολλάει και δεν σταματάει να μιλάει για αυτό. Επίσης, κάνει και σενάρια στο μυαλό του για το τι θα μπορούσε να είχε πει ή κάνει τότε, με αποτελέσμα απλώς να καίει εγκέφαλο και να ξοδεύει άσκοπα ενέργεια.

Σκορπιός

Είναι κολλημένος μόνο με τα κακά του παρελθόντος και ό,τι δύσκολο πέρασε γυρνάει στο κεφάλι του συνέχεια. Ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί όσους τον πλήγωσαν και δυσκολεύεται πάρα πολύ να αφήσει πίσω του πράγματα που έγιναν και ειδικά δε εκείνα που τον τραυμάτισαν.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε θέλει να ζει στο παρελθόν, αλλά οι σκέψεις τον βαραίνουν. Όσο cool και αν θέλει να το παίξει, θα σκέφτεται ότι οι στιγμές που πέρασε όμορφα δε θα γυρίσουν ξανά και ότι ίσως να μην έρθουν αντίστοιχες στο μέλλον.

TAGS: