ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Αυτή η πανσέληνος θέτει τις βάσεις για ένα παθιασμένο νέο ξεκίνημα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ μετά την ισημερία και η πρώτη πανσέληνος της σεζόν ανατέλλει στις 29 Σεπτεμβρίου στον γενναίο Κριό, θέτοντας τις βάσεις για ένα παθιασμένο νέο ξεκίνημα.

Μερικά ζώδια θα αισθανθούν ότι έχουν ιδιαίτερη υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθιστώντας ευκολότερο να αξιοποιήσουν την περιέργεια αυτού του διασκεδαστικού ζωδίου της φωτιάς. Άλλα, ωστόσο, μπορεί να αισθανθούν άβολα με την πίεση να προχωρήσουν.

Αυτά τα ζώδια (αυτά που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο του Θερισμού) θα πρέπει να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να νιώσουν παραγωγικά.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου;

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος διέρχεται από τον έκτο Οίκο του Σκορπιού, ο οποίος κυβερνά την ευεξία και τις καθημερινές ρουτίνες, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με κάτι νέο. Θα έχεις πολλή σωματική ενέργεια. Ακολούθησε το πάθος σου και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Είσαι έτοιμη να επωφεληθείς από την επιπλέον ώθηση στα βήματά σου;

Αιγόκερως

Μην ξεχάσεις να πάρεις μια ανάσα! Ενώ όλοι οι άλλοι παίρνουν μια ώθηση ενέργειας, είναι η ώρα σου να κοιτάξεις προς τα μέσα σου. Λόγω της θέσης του φεγγαριού στον Πλούτωνα – ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου από τον Μάιο – θα παρασυρθείς στη χώρα των ονείρων. Ενώ οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αναζήτηση δύναμης, θα αναρωτηθείς πώς θέλεις να ασκήσεις την εξουσία σου στο μέλλον. Είναι κάτι στο οποίο δίνεις αξία πραγματικά;

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διασκέδασε το, Παρθένε γιατί αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την αυτοφροντίδα, ειδικά επειδή τα πράγματα ήταν ταραχώδη τον τελευταίο καιρό. Κάνε μια παύση. Εάν θέλεις να γυρίσεις την επόμενη σελίδα, αυτή θα ήταν μια καλή μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να χαλαρώσεις. Η αποφυγή της εξάντλησης είναι το κλειδί. Εάν ορισμένοι τομείς της ζωής σου γίνονται κουραστικοί, δοκίμασε να ενσωματώσεις νέες ρουτίνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.