ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να γίνουν οι χειρότεροι… γείτονες

Έχουν τα χαρακτηριστικά που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε όταν βρίσκουμε ένα νέο σπίτι

Αυτά τα τέσσερα ζώδια μπορούν να γίνουν οι χειρότεροι… γείτονες

Αν είχες ποτέ κακούς γείτονες, ξέρεις πόσο απαίσιο μπορεί να είναι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν κάποιον φρικτό γείτονα.

Και τα παρακάτω 4 ταραχοποιά ζώδια έχουν τα χαρακτηριστικά που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε όταν βρίσκουμε ένα νέο σπίτι.

Κριός

Οι Κριοί μπορεί να είναι κακοί γείτονες επειδή έρχονται σε αντιπαράθεση χωρίς να σκέφτονται καλά τα πράγματα. Εάν ο γείτονάς του παρκάρει στη θέση του ή καταπατήσει την ιδιοκτησία του με οποιονδήποτε τρόπο, ο Κριός είναι πιθανό να του φωνάξει και να τσακωθεί χωρίς να δώσει ποτέ στον γείτονα την ευκαιρία να του εξηγήσει ή να διορθώσει την κατάσταση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να είναι κακοί γείτονες λόγω όλων των άγριων πάρτι που κάνουν. Για να είμαστε δίκαιοι, πιθανότατα θα καλέσουν όλους τους γείτονες στο πάρτι, αλλά μερικές φορές αυτό δεν βελτιώνει τα πράγματα.

Δεν είναι ότι οι Δίδυμοι προσπαθούν εσκεμμένα να εξοργίσουν τους γείτονες με δυνατή μουσική και φασαρία, απλώς εμπλέκονται σε άλλα πράγματα όπως το να βεβαιωθούν ότι όλοι περνούν καλά και δεν ασχολούνται με πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν ενοχλητικά.

Τοξότης

Από πολλές απόψεις, ο Τοξότης είναι καλός γείτονας — είναι φιλικός, κοινωνικός και ειλικρινής. Αυτό που τον κάνει κακό γείτονα είναι ότι είναι απρόσεκτος και μπορεί να αφήνει τα κατοικίδιά του να περιφέρονται σε κήπους άλλων ανθρώπων, να κάνουν πάρτι που αργούν πολύ να τελειώσουν ή μπορεί να είναι ασυνεπείς με τις κοινές υποχρεώσεις όταν ζουν σε πολυκατοικίες.

Σκορπιός

Μερικοί Σκορπιοί έχουν πραγματικό πρόβλημα να εμπιστεύονται τους ανθρώπους, επομένως δεν είναι οι πιο φιλικοί γείτονες. Μπορεί να μη συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα της γειτονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Σκορπιοί μπορεί να αγανακτήσουν και να κρατούν κακία, οπότε αν κάποιος γείτονας τους έκανε κάτι πριν από χρόνια, θα το κρατήσουν εναντίον του. Δεν είναι σπάνιο για τον Σκορπιό να εκδικηθεί έναν γείτονα με ύπουλο τρόπο, μήνες μετά την κόντρα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.