ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά τα τρία ζώδια δε θα περάσουν καλά τα φετινά Χριστούγεννα

Στις 25 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Αυτά τα τρία ζώδια δε θα περάσουν καλά τα φετινά Χριστούγεννα

Η αστρολογία έχει την περίφημη τριάδα που θα είναι εν μέρει οι άτυχοι των γιορτών.

Θα έχουν διαφωνίες και ένταση με τους δικούς τους και κάποια σχέδια θα αναβληθούν την τελευταία στιγμή.

Στις 25 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που επηρεάζει αρνητικά τον Κριό, τον Δίδυμο και τον Λιοντάρι.

Χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις. Πρέπει αυτά τα τρία ζώδια να είναι λίγο πιο ψύχραιμα και υπομονετικά καθώς οι εντάσεις, η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις θα είναι στο προσκήνιο.

Κριός

Είσαι σε διάθεση να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου έτσι ακριβώς όπως τα νιώθεις. Αναμενόμενο λοιπόν να υπάρξουν αντιδράσεις και ένταση.

Το κλίμα των γιορτών θα είναι αρκετά έντονο για σένα Κριέ που θα φουλ παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό τραπέζι. Την ίδια ώρα θα νιώσεις μια εξάντληση με όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις να φέρεις εις πέρας.

Δίδυμος

Αν είσαι σε μια σχέση που τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, σου έχουμε δυσάρεστα νέα καθώς στις γιορτές θα έχετε μεγάλη ένταση μεταξύ σας.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου καλή η στιγμή για να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Ισως υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας στη σχέση με σένα να έχεις έντονη κτητικότητα.

Γενικώς στις γιορτές θα νιώθεις κούραση και εξάντληση και αυτό θα σε κάνει να μην έχεις υπομονή. Οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές και η συμπεριφορά σου θα είναι περισσότερο επιθετική απ΄ όσο θα έπρεπε.

Λέων

Δεν είσαι σε διάθεση να κάνεις καμία υποχώρηση γενικώς τις γιορτές και αυτό φυσικά δεν θα αρέσει στους αγαπημένους σου. Επίσης μια φιλία σου θα περάσει από μια δοκιμασία καθώς θα πεις πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει και αυτό θα φέρει έντονη λογομαχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 8 Δεκεμβρίου θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και θα σου αποκαλυφθεί ένα ψέμα που θα σε αναγκάσει να δώσει ένα τέλος σε μια σχέση (επαγγελματική ή προσωπική).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.