ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν αντιστέκονται στον πειρασμό: Αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να κάνουν σεξ και μετά τον χωρισμό τους

Δεν μπορούν να πάνε κόντρα στην ερωτική τους χημεία

Δεν αντιστέκονται στον πειρασμό: Αυτά τα ζώδια συνεχίζουν να κάνουν σεξ και μετά τον χωρισμό τους

Είναι κάποια ζευγάρια που παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει, συνεχίζουν να βρίσκονται ερωτικά και δε νιώθουν και τύψεις. Βέβαια, ο χωρισμός είναι ένα γεγονός πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό για τον καθένα και μόνο υποκειμενικά μπορείς να το δεις.

Όπως και να έχει, καλό θα ήταν να μην κρίνεις κάποιον που μπορεί να του συμβαίνει αυτό.

Δίδυμος και Τοξότης

Ο αέρας με τη φωτιά είναι ένας συνδυασμός που φουντώνει το πάθος. Είναι και οι δυο περίεργα άτομα, για αυτό και ταιριάζουν πολύ. Ψάχνουν τον σύντροφο που θα τους συμπληρώνει, κάτι που μεταξύ τους αυτό συμβαίνει, όμως και οι δυο φεύγουν και έρχονται όποτε το νιώσουν, για αυτό χαρακτηρίζονται ως άστατοι. Παρά τον χωρισμό τους όμως, παραμένουν ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλο και θεωρούν ότι ο άλλος έφυγε, ασχέτως του πως ήρθε το τέλος. Έτσι λοιπόν, έχουν την τάση να σμίγουν ξανά και ξανά ανακαλύπτοντας ότι η χημεία συνεχίζει να υπάρχει ανάμεσα τους, ακόμα κι αν η σχέση τους δεν ήταν γραφτό να κρατήσει.

Καρκίνος και Σκορπιός

Δυο ζώδια του νερού, που αγαπούν βαθιά και δυσκολεύονται να προχωρήσουν. Έτσι όμως όπως αυτά του ενώνουν, μπορούν να τους χωρίσουν κιόλας. Όταν νιώσουν την απιστία, τότε θα αντεπιτεθούν, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο που οδηγεί στην τοξικότητα και τον χωρισμό. Έχοντας όμως αυτό το βαθύ δέσιμο, δεν μπορεί η σχέση τους να σπάσει εντελώς, γιατί υπάρχει έντονο πάθος που μπορεί να αναζωπυρωθεί ανά πάσα στιγμή, παρά το ότι και οι δυο ξέρουν ότι πρέπει να προχωρήσουν.

Ζυγός και Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι από τους πιο ρομαντικούς του κύκλου και ψάχνουν μια σχέση σαν αυτές στις ρομαντικές ταινίες. Όταν χωρίσουν, κανένας δεν μπορεί να παραιτηθεί από την ελπίδα της συμφιλίωσης, άρα δεν αφήνουν ποτέ την κατάσταση στην τύχη της, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, παρά το ότι μπορεί και οι δυο να ξέρουν ότι είναι καλύτερα να χωρίσουν. Επομένως, είναι πιθανό να βρίσκονται ξανά και ξανά για σεξ, συνειδητοποιώντας ότι είναι κυρίως ερωτευμένοι με την ιδέα του να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.