ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Δεν πιστεύουν στη συμμόρφωση: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι ελεύθερα πνεύματα

Τα ελεύθερα πνεύματα έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι θέλουν από τη ζωή

Δεν πιστεύουν στη συμμόρφωση: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι ελεύθερα πνεύματα

Τα ελεύθερα πνεύματα είναι άγρια ​​και ανυπότακτα. Και μερικά ζώδια χαρακτηρίζονται από αυτό.

Χορεύουν σαν να μην τους βλέπει κανείς και βαδίζουν στον δικό τους δρόμο. Τα ελεύθερα πνεύματα έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι θέλουν από τη ζωή και δεν πιστεύουν στη συμμόρφωση.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ο Τοξότης γεννήθηκε με την περιπλάνηση στις φλέβες τους και την περιπέτεια στην καρδιά του. Θέλει να δει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όσο είναι ζωντανός, ενώ δεν είναι εύκολο να τον εντοπίσει κανείς στον χάρτη και αυτό ακριβώς του αρέσει. Ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία για να εξερευνήσει και να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο.

ΚΡΙΌΣ

Ο Κριός είναι ένα τολμηρό, παθιασμένο και αποφασιστικό ζώδιο της φωτιάς. Είναι βαθιά ανεξάρτητος και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ενώ είναι ατρόμητος στην προσπάθειά του να ζήσει την καλύτερη δυνατή ζωή. Ο Κριός δεν ενδιαφέρεται να ζει με τρόπο που δεν μπορεί να είναι ο αυθεντικός εαυτός του. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να τα βγάλει πέρα μόνος του μερικές φορές, αυτό είναι απολύτως εντάξει για τον Κριό.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος και ανοιχτόμυαλος. Το ζώδιο αυτό είναι γνωστό για τη διπλή του φύση, που σημαίνει ότι ως ζώδιο του αέρα μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει μαζί του και να το καταλάβει κάποιος. Ωστόσο, ο Δίδυμος δεν έχει θέμα με το να είναι αινιγματικός. Προτιμά να είναι ελεύθερος και να εξερευνά τον κόσμο με τους δικούς του όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.