ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ουρανού: Τα δύο ζώδια που θα έχουν εξελίξεις και ανατροπές

Για ποια γίνεται ο λόγος;

Τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ουρανού: Τα δύο ζώδια που θα έχουν εξελίξεις και ανατροπές

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θα έχουν εξελίξεις και ανατροπές από το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ουρανού.

Ειδικότερα, ο λόγος γίνεται για τα:

Ταύρος

Το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και η κατάσταση θα είναι αρκετά δύσκολη σχετικά με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Μέσα στο σπίτι θα κυριαρχούν καβγάδες και παρεξηγήσεις ενώ θα είναι αρκετά επίφοβο τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Γενικότερα χρειάζεται πολλή υπομονή και ψυχραιμία.

Σκορπιός

Το τετράγωνο ανάδρομης Αφροδίτης – Ουρανού πρόκειται να φέρει αρκετές αναταράξεις κυρίως στον επαγγελματικό τους τομέα και να φέρει πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα, οι Σκόρπιοι είναι ζώδια που κάνουν προκαταβολικά πλάνα και όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, το να τους έρχονται τα πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτό που υπολογίζουν τους δημιουργεί έντονο στρες και ανησυχία. Ωστόσο, μπορεί οι αλλαγές αυτές να είναι για καλό και εντέλει να τους προκύψει μια πολύ καλύτερη θέση εργασίας με καλύτερες απολαβές και πιο κοντά στο αντικείμενό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.