Δοκίμασε να εκτεθείς σε περισσότερες αλλαγές στη ζωή σου και εξασκήσου έτσι ώστε να τις ξεπεράσεις σιγά σιγά

Επειδή η αλλαγή είναι απαραίτητο μέρος της ζωής, πρέπει να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τον φόβο σου για την αλλαγή (τουλάχιστον, ως ένα βαθμό).

Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις αλλαγές, δοκίμασε να εκτεθείς σε περισσότερες αλλαγές στη ζωή σου και εξασκήσου έτσι ώστε να τις ξεπεράσεις σιγά σιγά.

Ταύρος

Μερικές φορές, είναι αδύνατο να εξηγήσουμε γιατί ο Ταύρος μισεί την αλλαγή. Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες και η αλλαγή δεν είναι μέρος του σχεδίου τους. Ως υπεύθυνα όντα, πρέπει να μπορούν να διαχειρίζονται κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους. Εάν προκύψουν επιπλοκές, μη χάσεις τον χρόνο σου για να κάνεις μια λογική συζήτηση με έναν Ταύρο για το πώς να αντιμετωπίσεις ξαφνικά ζητήματα. Το μόνο που μπορεί πραγματικά να κάνει αυτή τη στιγμή είναι πανικός και άγχος.

Λέων

Δεν είναι πάντα το ότι οι Λέοντες δεν αντέχουν την αλλαγή. Είναι ότι δεν μπορούν πάντα να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό προκαλεί ξαφνικές αλλαγές που είναι καταστροφικές για τα λιοντάρια. Ενώ τους αρέσει να λύνουν προβλήματα και να σκέφτονται τα πράγματα, οι Λέοντες δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τον εαυτό τους εάν ένα πρόβλημα παραμένει άλυτο, αν, δηλαδή, αυτό που πιστεύουν ότι είναι πραγματικό πρέπει να αλλάξει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Λέοντες πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτό το είδος αλλαγής συχνά καθώς αναλαμβάνουν τα ηνία σε πολλές καταστάσεις, ωστόσο η ακαμψία τους μπορεί να είναι προβληματική

Ζυγός

Η αλλαγή είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για τους Ζυγούς γιατί δεν αντέχουν τις αντιπαραθέσεις ή την αδικία. Εάν η κατάσταση έχει αλλάξει προς το χειρότερο, μπορεί να επιλέξουν να βυθιστούν στην αυτολύπηση αντί να προσπαθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση προς το καλύτερο.

Ωστόσο, είναι πιθανό να ανταποκριθούν καλά στους άλλους που αναλαμβάνουν να λύσουν τα θέματα ή παίρνουν την ευθύνη για την αλλαγή. Για παράδειγμα, μπορεί να ακούσουν ανθρώπους που προσπαθούν να τους εξηγήσουν την αλλαγή.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως ο ακτιβιστής του ζωδιακού κύκλου, φαίνεται παράξενο που ο Υδροχόος θα περιφρονήσει την αλλαγή. Αλλά αν συμβεί αλλαγή με την οποία δεν συμφωνεί ή που έρχεται σε αντίθεση με τις προοδευτικές απόψεις του, τότε θα εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στις πεποιθήσεις του. Είναι αληθινός ανεξάρτητος διανοούμενος που θέλει αλλαγή μόνο όταν τον ωφελεί ή επιβεβαιώνει τις απόψεις του.

TAGS: