Αυτό ίσως να οφείλεται στο ζώδιό σας...

Μήπως είστε από τους ανθρώπους που χρειάζονται διαρκώς επιβεβαίωση και δεν νιώθουν ποτέ σίγουροι για τον εαυτό τους;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως αυτό οφείλεται στο ζώδιό σας;

Σίγουρα όλοι και όλες μας κατά καιρούς χρειαζόμαστε ένα θετικό σχόλιο, ένα «μπράβο», για να πάρουμε θάρρος και να συνεχίσουμε.

Όμως υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που διαρκώς έχουν ανάγκη… το κατιτίς παραπάνω για να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους.

Εφόσον είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε ίσως να οφείλεται σε αυτό.

Δείτε αναλυτικά…

Καρκίνος

Όντες υπερευαίσθητοι τα καρκινάκια συχνά εστιάζουν στο αρνητικό και γίνονται υπερβολικοί. Δεν αντέχουν να πληγώνονται, αλλά μοιάζει αυτό να τους συμβαίνει συχνά, γεγονός που τους κάνει αρκετά… κλαψιάρηδες.

Χρειάζονται την επιβεβαίωση σε κάθε τους βήμα, ώστε να ξέρουν πως η σχέση έχει σωστές βάσεις και μπορούν να δείξουν και πάλι εμπιστοσύνη.

Δεν θέλουν να δείχνουν καχυποψία, αλλά τα τραύματα του παρελθόντος τους έχουν διδάξει να μην είναι σίγουροι για κανέναν.

Παρθένος

Όταν αγαπάς την τελειότητα, όπως μία Παρθένος, πάντα προετοιμάζεις τον εαυτό σου (και στο μυαλό σου έχεις σίγουρη) την αποτυχία. Οι Παρθένοι χρειάζονται στήριξη και επιβράβευση, ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τα λάθη ως μαθήματα και να προχωρήσουν παρακάτω.

Αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και έχουν πολλές ανασφάλειες. Η επιβεβαίωση από τους αγαπημένους και τους συνεργάτες ενδυναμώνει το ηθικό τους και τους βοηθά να συνεχίσουν πιο δυναμικά.

Αιγόκερως

Όσο δυναμικοί και συγκροτημένοι κι αν φαίνονται, είναι αρκετά ευάλωτοι, με αποτέλεσμα να έχουν ανάγκη έναν καλό λόγο για να συνεχίσουν. Αρκετές φορές, μάλιστα, θέλουν να ξέρουν πως οι προσπάθειές τους δεν θα αναγνωριστούν μόνο, αλλά θα έχουν και έναν θετικό αντίκτυπο, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αναγνώριση στο μέλλον.

Επίσης, φοβούνται, πως οι άλλοι θα τους βλέπουν ως «βαρετούς» και μονόχνοτους, ενώ μπορεί να γίνουν αρκετά διασκεδαστική παρέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλουν, λοιπόν, να ξέρουν πως οι αμφιβολίες για τον εαυτό τους δεν είναι βάσιμες ή αληθινές.

TAGS: