ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Γαβαλάς: «Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα»

Λ.Γαβαλάς: «Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων στη παρουσίαση του πρώτο του βιβλίου, με την αυτοβιογραφία του, παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι υπήρξε περίοδος που… καβάλησε το καλάμι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καβάλησα το καλάμι φυσικά, στον καθρέφτη μου μπροστά μου βέβαια και ποτέ έξω στον κόσμο. Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα».

«Εκεί καβάλησα το καλάμι και σκέφτηκα πως εγώ το κάνω καλύτερα και είπα στα παιδιά, «τώρα όλοι τα κελιά σας»! Έμπαιναν όμως πριν το πω για να μη με δυσαρεστήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος, 70ετών, φροντίζω την διατροφή μου, τη νοηματική μου μόρφωση και τροφή. Κάνω χορό, γιόγκα, πιλάτες και μποξ» πρόσθεσε ο σχεδιαστής μόδας στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.