
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας και δεν κρύβουν την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, περνούν πολύ χρόνο μαζί και ζουν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές.
Μάλιστα, μπορεί η Influencer να ζει στη Θεσσαλονίκη και το μοντέλο στην Αθήνα, ωστόσο η θέλησή τους να συναντηθούν εκμηδενίζει την μεγάλη απόσταση.
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα κοινή φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.
«Μερικές φορές στη ζωη χρειάζεσαι μόνο μια αγκαλιά. Όχι λόγια, όχι συμβουλές, απλά. Μια αγκαλιά για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα …..», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.