ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η άγνωστη και σοβαρή ασθένεια που πέρασε η Μαρία Μενούνος – Τι αποκάλυψε η ίδια

Η άγνωστη και σοβαρή ασθένεια που πέρασε η Μαρία Μενούνος – Τι αποκάλυψε η ίδια

Σε μία αποκάλυψη προέβη μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα της, συνοδεύοντάς την με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: τον διαβήτη. 

«Πολλοί από εσάς ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου έχει διαβήτη Τύπου 1. Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ θα πρέπει να προσέχω πολύ τον τρόπο ζωής μου, για να αποκλείσω την πιθανότητα να νοσήσω κι εγώ. Τον περασμένο Μάρτιο έκανα εξετάσεις αίματος που έδειξαν πως βρίσκομαι σε προδιαβητικό στάδιο. Φρίκαρα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχα δει πώς υπέφερε ο μπαμπάς μου. Τα καλά νέα είναι ότι ο διαβήτης Τύπου 2 (τον οποίο έχω πιθανότητες να πάθω) είναι αναστρέψιμος!», γράφει η παρουσιάστρια.

Και συνεχίζει: «Συνεργάστηκα με τον ενδοκρινολόγο μου, συνάντησα διατροφολόγο και αποφάσισα να ανατρέψω την όλη κατάσταση. Λίγους μήνες μετά, έκανα ξανά εξετάσεις αίματος και τα επίπεδα του διαβήτη είχαν πέσει. Χθες όμως έλαβα τα καλύτερα νέα του κόσμου, καθώς οι εξετάσεις μου έδειξαν ότι πλέον δεν είμαι προδιαβητική. Πήγα από το 6.0 στο 5.7. Μοιράζομαι τα παραπάνω μαζί σας, καθώς περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική έχουν διαβήτη και γύρω στα 8 εκατομμύρια δεν έχουν διαγνωστεί. Όσοι από εμάς έχουμε στην οικογένειά μας άτομα με διαβήτη πρέπει να επαγρυπνούμε ακόμα περισσότερο, και ζητώ από όλους σας να κάνετε μια εξέταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.